Conor McGregor anklagad för ny attack – Uppges ha brutit näsan på italiensk DJ!

✔ "The Notorious" i ytterligare en skandal!

Den forne dubbelmästaren i UFC och superstjärnan Conor “The Notorious” McGregor ser ut att ha varit inblandad i ytterligare en skandal. Enligt den italienska DJ:n Francesco Facchinetti blev han utsatt för en attack av irländaren där han ska ha mottagit ett slag mot ansiktet som lett till en bruten näsa.

Facchinetti menar på att attacken var helt oprovocerad och de ska ha spenderat en tid tillsammans innan anfallet där de kommit överens utan några problem.

Den italienska DJ:n gick ut på sin Instagram där han förklarade vad som hade hänt och att han räknar med att stämma McGregor. Uppgifterna rapporterades på italienska via nyhetssidan Leggo.it.

– I natt klockan 02.30 blev jag attackerad av Mr. McGregor, sa Facchinetti. Den världskända superstjärnan Conor McGregor slog mig i ansiktet, bröt min näsa framför tio vittnen, hans vänner och säkerhetsvakter. Han attackerade mig helt plötsligt utan anledning efter att vi stått och pratat med varandra i två timmar och haft mycket roligt tillsammans.

– Jag kunde ha valt att inte säga något men eftersom jag nu väljer att avslöja detta måste jag passa på att säga att han är en riktigt våldsam och farlig person.

– Jag tog emot ett slag efter att inte gjort någonting mot honom, han kunde lika gärna ha gett sig på någon annan. Mina vänner, min fru eller övriga personer kunde ha råkat illa ut. Det är därför jag planerar att stämma McGregor. (Transkriberat och översatt via MMA Mania)


HETAST JUST NU


Vad är dina reaktioner på den senaste skandalen från Conor McGregor?

 


Missa inte: “Kung” Karl Albrektsson krigar hem vinsten på Bellator 268!


 

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Conor McGregorNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...