Reporter frågar McGregor om påstådda övergrepp – avbryts direkt

✅ "Vi vill inte prata om det där nu ..."

Som många är väl medvetna om pågår just nu ett par brottsutredningar mot MMA-stjärnan Conor McGregor, som anklagas för två fall av sexuella övergrepp.

Den tidigare UFC-dubbelmästaren, även känd som “The Notorious,” har öppet talat ut om andra skandaler han haft runtom sig – men ännu inte sagt ett ord om ovannämnda påståenden.

Under dagens sponsorarrangerade presskonferens i Moskva försökte en rysk journalist få någon typ av svar från honom. Men det försöket var förgäves – reportern stoppades nämligen genast av moderatorn.

Moderatorn: “Har du en annan fråga?”

– Conor, mitt namn är Annar. Som en intervjuare vill jag öppna upp dig för en annan synvinkel, säger reportern, översatt från ryska, och fortsätter:

– Låt oss gå iväg från sport och Khabib (Nurmagomedov, reds. anm.). Du är en topp, topp, toppidrottsman. Jag är nyfiken på din relation med massmedian. Ofta ser vi nyheter som inte är av särskilt bra karaktär. Så som att “Conor McGregor gav sig på en 20-årig kvinna.”

Frågan översattes aldrig av moderatorn – som istället röt till mot journalisten.

– Vi vill inte prata om det där nu. Kolla, bete dig normalt. Jag känner dig sedan länge, bete dig som en normal människa. Har du en annan fråga? Låt oss gå vidare till någon annan, säger moderatorn.

Översättningen kommer via TSN:s Aaron Bronsteter (via Twitter):

Se ordväxlingen i videon ovan!


RELATERAT: “Conor McGregor behöver ett kok stryk”


 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...