Conor McGregor återvänder till ringen för boxningsmatch – i rullstol!

✔ McGregor återhämtar sig fortfarande - men accepterar välgörenhetsmatchen!

Det rådde stor förvirring när det utannonserades att UFC-stjärnan Conor McGregor skulle återvända till ringen den elfte september. Det var dock inte det enda udda med matchen.

“The Notorious” McGregor kopplades till en boxningsmatch—i rullstol—för Irish Wheelchair Association. Hans motståndare skulle vara Al Foran, en komiker känd för sina McGregor-imitationer. Den märkliga matchen utannonserades via Twitter av Stevo Timothy, tillsammans med en plats och ett datum.

Kort efter att matchen utannonserats sade dock en talesman för McGregor att den irländska superstjärnan inte alls var del av evenemanget. Det betyder dock inte att matchen inte kommer att bli av!

På Twitter kommenterar nu McGregor välgörenhetsmatchen och säger att han är intresserad, bara inte på det föreslagna datumet.

 — Killar, september är alldeles för tidigt för mig, skrev McGregor. Jag återhämtar mig fortfarande. Mitt team av läkare och sjukgymnaster råder mig att stanna där jag är. Som tidigast i slutet av oktober, men det kan bli november/december också. Det är svårt att säga ett konkret datum just nu. Men jag är med! Vänta på mig snälla!

Han följde sedan upp med en ytterligare kommentar där han avslöjade att han några stora planer inför evenemanget.

 — Ge mig tid grabbar, jag är med! Jag måste först fokusera på denna återhämtning innan jag kan anförtro mig ett datum! Jag har några coola saker planerade inför evenemanget! #LamborghiniWheelchairs


Här är McGregors kommande “motståndare” i sitt esse!


HETAST JUST NU


Conor McGregor ställer upp

Det har inte ens gått en månad sedan Conor McGregor drog på sig ett otäckt benbrott i samband med sin trilogimatch mot Dustin Poirier. Lättviktsmötet agerade huvudmatch under UFC 264 den tionde juli och McGregors TKO-förlust följdes upp med en omfattande operation.

Rehabiliteringsprocessen är i full gång, men McGregor verkar vara inställd på att ställa upp för det irländska rullstolsförbundet. Det vore i sådana fall inte första gången som McGregor hjälper till. Under åren har “The Notorious” McGregor donerat stora summor och varit en aktiv hjälp för människor i nöd, inte minst i sitt hemland Irland.

Om McGregor menar allvar med denna boxningsmatchen återstår nu att se!

 

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

bet365
Speltips: UFC ON ESPN: SANTOS VS. HILL

Thiago Santos vs Jamahal Hill


3.25 - 1.37


7 Augusti | 00:00 | UFC
Till Bethard!
Välkomstsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC ON ESPN: SANTOS VS. HILL12
Thiago Santos vs Jamahal Hill3.251.36
Vicente Luque vs Geoff Neal1.582.40
Zac Pauga vs Mohammed Usman1.751.99
Brogan Walker vs Juliana Miller1.612.25
Augusto Sakai vs Sergey Spivak2.801.45
Ariane Lipski vs Priscila Cachoeira1.582.40
UFC-oddsen presenteras av Bethard, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...