Conor McGregor återvänder till ringen för boxningsmatch – i rullstol!

✔ McGregor återhämtar sig fortfarande - men accepterar välgörenhetsmatchen!

Det rådde stor förvirring när det utannonserades att UFC-stjärnan Conor McGregor skulle återvända till ringen den elfte september. Det var dock inte det enda udda med matchen.

“The Notorious” McGregor kopplades till en boxningsmatch—i rullstol—för Irish Wheelchair Association. Hans motståndare skulle vara Al Foran, en komiker känd för sina McGregor-imitationer. Den märkliga matchen utannonserades via Twitter av Stevo Timothy, tillsammans med en plats och ett datum.

Kort efter att matchen utannonserats sade dock en talesman för McGregor att den irländska superstjärnan inte alls var del av evenemanget. Det betyder dock inte att matchen inte kommer att bli av!

På Twitter kommenterar nu McGregor välgörenhetsmatchen och säger att han är intresserad, bara inte på det föreslagna datumet.

 — Killar, september är alldeles för tidigt för mig, skrev McGregor. Jag återhämtar mig fortfarande. Mitt team av läkare och sjukgymnaster råder mig att stanna där jag är. Som tidigast i slutet av oktober, men det kan bli november/december också. Det är svårt att säga ett konkret datum just nu. Men jag är med! Vänta på mig snälla!

Han följde sedan upp med en ytterligare kommentar där han avslöjade att han några stora planer inför evenemanget.

 — Ge mig tid grabbar, jag är med! Jag måste först fokusera på denna återhämtning innan jag kan anförtro mig ett datum! Jag har några coola saker planerade inför evenemanget! #LamborghiniWheelchairs


Här är McGregors kommande “motståndare” i sitt esse!


HETAST JUST NU


Conor McGregor ställer upp

Det har inte ens gått en månad sedan Conor McGregor drog på sig ett otäckt benbrott i samband med sin trilogimatch mot Dustin Poirier. Lättviktsmötet agerade huvudmatch under UFC 264 den tionde juli och McGregors TKO-förlust följdes upp med en omfattande operation.

Rehabiliteringsprocessen är i full gång, men McGregor verkar vara inställd på att ställa upp för det irländska rullstolsförbundet. Det vore i sådana fall inte första gången som McGregor hjälper till. Under åren har “The Notorious” McGregor donerat stora summor och varit en aktiv hjälp för människor i nöd, inte minst i sitt hemland Irland.

Om McGregor menar allvar med denna boxningsmatchen återstår nu att se!

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...