Conor McGregor avslöjar hur många matcher han har kvar på sitt kontrakt – och vad han tänker åstadkomma med dem!

✔ "Jag håller 8 platser av UFC:s Top 10-lista över antal PPV-köp"

UFC:s superstjärna och tidigare dubbelmästare Conor “The Notorious” McGregor tog till sociala medier och bekräftade hur många matcher han har kvar på sitt nuvarande kontrakt med organisationen.

McGregor höll en frågestund över sociala medier i måndags där irländaren passade på att svara på frågor från fans runtom i världen. “The Notorious” delade med sig av sina kunskaper och passade även på att avslöja hur många matcher han har kvar på sitt kontrakt och vad han vill åstadkomma med dem.

Enligt McGregor innehar han åtta platser på UFC:s Top 10-lista över antal PPV-köp. Och med de två matcher han har kvar på sitt kontrakt med UFC siktar han på att fylla upp hela listan med sitt namn.

– Denna lista är inkorrekt, skrev McGregor. Min match mot Aldo gjorde mer PPV-köp än UFC 100: Brock Lesnar vs. Frank Mir. Och McGregor vs. Cowboy hade fler PPV-köp än McGregor vs. Aldo.

– Jag håller för stunden 8 platser av UFC:s Top 10-lista över antal PPV-köp. Med två matcher kvar på mitt kontrakt siktar jag på att ta över alla tio platser. Motiverande!


HETAST JUST NU


Vad kan vi förvänta oss av Conor McGregor när han kommer tillbaka?

Det är anmärkningsvärt att McGregor avslöjar hur många matcher han har kvar på sitt kontrakt. Detta är information som man oftast håller för sig själv, speciellt när man har den stjärnstatusen och uppmärksamhet på sig som McGregor har.

Men med denna kännedom kan vi spekulera kring hans framtid med UFC. McGregor råkade ut för ett benbrott i sin senaste match mot Dustin Poirier på UFC 264 den 10 juli detta år. Detta har gjort att hans comeback skjutits upp eftersom McGregor behöver gå igenom en rehabilitering innan han kan återvända till buren.

“The Notorious” har ivrigt visat intresse för att komma tillbaka så snart som möjligt och i en video som nyligen kom ut kunde vi se honom ta sina första steg på ett löpband sedan operationen.

Skulle han komma tillbaka nästa år finns det en möjlighet att han planerar att boka in två matcher tätt inpå varandra för att bli en free agent så snart som möjligt och börja förhandla ett nytt kontrakt med UFC. Eller för att se sig omkring på marknaden och kanske kolla på att få till en boxningsmatch som kan generera stora summor pengar.

 

Vad tror du McGregor gör efter sitt kontrakt gått ut?

 

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Conor McGregorNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night 20012
Jack Hermansson vs Sean Strickland2.801.45
Alexis Davis vs Julija Stoliarenko1.502.70
Sam Alvey vs Phil Hawes3.751.28
Chidi Njokuani vs Marc-André Barriault2.101.72
Hakeem Dawodu vs Michael Trizano1.572.50
Shavkat Rakhmonov vs Carlston Harris1.363.25
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...