Conor McGregor avslöjar sanningen – om sina sociala medier

✔️ Så styrs kontona med miljontals följare

Nu för tiden har många kändisar med miljontals följare ett helt pr-team som sköter deras sociala medier – men detta gäller inte UFC-stjärnan Conor McGregor. I alla fall om man ska tro irländaren själv.

Läs också: Khabibs ultimatum – till Conor McGregor: “Enda sättet”

Conor McGregor om sociala medier: “Älskar det”

I en nylig intervju menar nämligen McGregor att han helt ensam står för driften av sina sociala medier, såsom Twitter och Instagram – konton som tillsammans har över 44 miljoner följare.

– Jag driver mina konton på Instagram och Twitter ensam, och jag älskar att ge respons och se hur mycket folk älskar mitt flytande guld (McGregors whisky Proper 12, reds. anm.). Jag interagerar med många, ofta, och jag älskar det, säger McGregor.

McGregor gjorde nyligen comeback i UFC då han demolerade veteranen Donald “Cowboy” Cerrone på bara 40 sekunder. Nu ryktas han ställas mot Justin Gaethje i sin kommande fight, som beräknas ta plats i juli.

Läs mer: Så ska McGregor rädda UFC – efter coronakrisen

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara