Conor McGregor avslöjar – skulle gått match på UFC 224 i Brasilien

✅ Superstjärnans avslöjande: "Kunde passerat Ronaldo och Messi" ✅ "Något kom emellan ..."

Nyligen fick vi reda på att UFC-superstjärnan Conor McGregor klättrat upp till en fjärdeplats på listan över världens bäst betalda atleter, efter fotbollsstjärnorna Cristiano Ronaldo och Lionel Messi samt boxaren Floyd Mayweather.

Läs mer: Nya listan avslöjar – Så rik är Conor McGregor

Men enligt “The Notorious” själv skulle han kunnat passera Ronaldo och Messi och plockat en andraplats på listan – om han accepterat en match som ska ha erbjudits honom på UFC 224, som gick av stapeln i Rio de Janeiro den 12 maj.

Made it to number 4 on the Forbes list this year. If I had of fought on the agreed May 12th bout in Rio De Janeiro, I would have surpassed Ronaldo and Messi to take 2nd place. Something came up however… Ah well, still under 30.

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Det är för närvarande oklart vem McGregor skulle ha mött på galan i Rio. Men efter skandalscenerna i Brooklyn tidigare under våren – då McGregor tillsammans med sitt team stormade mediadagen inför UFC 223 och bland annat krossade en ruta på en buss – avslöjades det att McGregor egentligen anlänt till New York för att avslöja sin nästa match.

En av matcherna som då diskuterats ska enligt rykte ha varit ett möte om interimtiteln i weltervikt mot brasilianske Rafael dos Anjos.

McGregor har inte gått någon UFC-match sedan slutet av 2016, då han erövrade lättviktsbältet från Eddie Alvarez via knockout. Sedan dess har irländaren, förutom att ha varit inblandad i en hel del skandaler, hunnit göra sin proffsdebut i boxning mot Floyd Mayweather i en match som slutade i en knockoutvinst för boxningslegendaren. Det är ännu oklart om eller när McGregor går sin nästa MMA-match.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara