Conor McGregor avslöjar – skulle gått match på UFC 224 i Brasilien

✅ Superstjärnans avslöjande: "Kunde passerat Ronaldo och Messi" ✅ "Något kom emellan ..."

Nyligen fick vi reda på att UFC-superstjärnan Conor McGregor klättrat upp till en fjärdeplats på listan över världens bäst betalda atleter, efter fotbollsstjärnorna Cristiano Ronaldo och Lionel Messi samt boxaren Floyd Mayweather.

Läs mer: Nya listan avslöjar – Så rik är Conor McGregor

Men enligt “The Notorious” själv skulle han kunnat passera Ronaldo och Messi och plockat en andraplats på listan – om han accepterat en match som ska ha erbjudits honom på UFC 224, som gick av stapeln i Rio de Janeiro den 12 maj.

Made it to number 4 on the Forbes list this year. If I had of fought on the agreed May 12th bout in Rio De Janeiro, I would have surpassed Ronaldo and Messi to take 2nd place. Something came up however… Ah well, still under 30.

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Det är för närvarande oklart vem McGregor skulle ha mött på galan i Rio. Men efter skandalscenerna i Brooklyn tidigare under våren – då McGregor tillsammans med sitt team stormade mediadagen inför UFC 223 och bland annat krossade en ruta på en buss – avslöjades det att McGregor egentligen anlänt till New York för att avslöja sin nästa match.

En av matcherna som då diskuterats ska enligt rykte ha varit ett möte om interimtiteln i weltervikt mot brasilianske Rafael dos Anjos.

McGregor har inte gått någon UFC-match sedan slutet av 2016, då han erövrade lättviktsbältet från Eddie Alvarez via knockout. Sedan dess har irländaren, förutom att ha varit inblandad i en hel del skandaler, hunnit göra sin proffsdebut i boxning mot Floyd Mayweather i en match som slutade i en knockoutvinst för boxningslegendaren. Det är ännu oklart om eller när McGregor går sin nästa MMA-match.

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara

UFC ODDS
UFC 267: Błachowicz vs. Teixeira12
Jan Błachowicz vs Glover Teixeira1.383.15
Petr Yan vs Cory Sandhagen1.452.80
Islam Makhachev vs Dan Hooker1.126.50
Alexander Volkov vs Marcin Tybura1.373.20
Li Jingliang vs Khamzat Chimaev4.651.21
Magomed Ankalaev vs Volkan Oezdemir1.343.35
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...