Conor McGregor bekräftar – nästa match blir i MMA

Trots ryktena stänger "The Notorious" själv dörren för en ny boxningsmatch härnäst. Den irländske superstjärnan vill istället ha en "riktig fight" i buren.

Sedan UFC-stjärnan Conor McGregor förlorade sin stora boxningsdebut mot den flerfaldige världsmästaren Floyd “Money” Mayweather har det spekulerats hejvilt kring vem som kan komma att bli hans nästa motståndare.

Det har varit snack om fler boxningsmatcher mot namn som Paulie Malignaggi eller Manny Pacquiao, likväl som UFC-matcher mot namn som Nate DiazKhabib Nurmagomedov eller Tony Ferguson bland andra. Då McGregor är den regerande lättviktsmästaren men fortfarande inte har försvarat bältet efter mer än ett år på tronen, har UFC:s vd Dana White lobbat för en match mellan “The Notorious” och interimmästaren Ferguson.

Men vad vill egentligen McGregor själv?

“The Notorious” Conor McGregor med fjäder- och lättviktsbältet efter sin senaste MMA-match på UFC 205, som gick av stapeln i anrika Madison Square Garden i november 2016. Foto via Reuters

“En riktig fight är vad jag vill ha härnäst”

Många tror att irländaren vill fortsätta jaga de stora summorna som finns i boxning, efter att ha tjänat över 850 miljoner kronor för superfighten mot Mayweather. Men enligt honom själv är det faktiskt en “riktig fight” – i MMA – som väntar härnäst.

“We’ll see what happens,” sa McGregor till TMZ Sports. “I think a true fight is what I want to do next. A real fight, what’s a real fight? MMA next.”

Conor McGregor tjänade enorma summor för sin boxningsdebut i augusti. Trots det verkar han nu inställd på en återkomst till UFC. Foto: Ethan Miller/Getty Images

Då McGregor gjort sig känt för sitt sätt att snacka skit och generera hype för sina matcher, har många länge undrat om inte en övergång till WWE kan bli aktuell framöver. När han tillfrågades om saken svarade han dock kort och gott:

“Fuck WWE.”

Kolla in videon ovan!

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah