Conor McGregor överraskar laget med generös donation: “Slåss med stolthet”

✔ "Tänder en eld hos hela laget" ✔ VIDEO: Applåder till UFC-stjärnan!

Conor McGregor finansierar Irelands Mixed Martial Arts Associations (IMMAA) nationella ungdomslag.

Den fina gesten är inför den internationella MMA federationens världsmästerskap för ungdomar. Mästerskapet äger rum den 29:e juli i Sofia, Bulgarien.

McGregor betalar för hela lagets resa, vilket inkluderar både färdkostnader och boende. Han betalar även deras registreringskostnader. Det är ungefär femtio ungdomar i Irlands lag.

IMMAA tackar McGregor på sociala medier och berättar hur viktigt UFC-stjärnans hjälp är. Särskilt efter det senaste årets tuffa tider.

– Den här handlingen av Conor kommer när irländsk MMA behöver det som mest, skriver Irlands lagtränare Andy Ryan. Gymmen tog mycket skada under pandemin och under 2020 har tusentals unga atleter inte haft möjligheten att träna med deras lagkamrater och tränare.

— De som uthärdade, tränade hemma, behöll fokus, och kvalificerade för att representera sitt land får nu den ultimata tummen upp från sin hjälte. Jag har inga tvivel om att det här stödet kommer att tända en eld hos hela laget när de ger sig iväg till Bulgarien för att ta sig an hela världen. Å atleternas, tränarnas och alla gym av IMMAAs vägnar vill jag skicka ett stort tack till Conor för den otroliga sponsringen.

 HETAST JUST NU


Conor McGregor skickar en hälsning

Utöver finansieringen skickar McGregor även med några uppmuntrande ord till de irländska ungdomarna.

– Önskar det irländska laget all lycka på deras jakt under världsmästerskapen detta år, önskar McGregor. Jag vet att vår kämpande nation är i utmärkta händer. Slåss med stolthet. Vi är alla med er, lycka till!

När det irländska laget fick reda på nyheterna applåderade dem alla och skrek ut sin hjältes namn. Se video här nedan! 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Conor McGregorIMMAFSenaste Nytt

Axel Bridal är skribent för MMAnytt sedan Februari 2021. Han upptäckte MMA 2015 på västkusten i USA och rapporterar idag om sporten från Stockholm.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...