Från vänster: Jorge Masvidal, Conor McGregor och Nate Diaz. Foto: Stephen R. Sylvanie/Joshua Dahl/Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports

Conor McGregor kan möta vinnaren av superfighten: “Är på min radar”

✅ Utspelet: "BMF-bältet kom till liv tack vare mig ..."

Nästa helg är är det dags för en av årets största MMA-händelser, då UFC 244 äger rum i Madison Square Garden med megafighten Jorge Masvidal vs. Nate Diaz som huvudattraktion. Stjärnorna gör som känt upp om ett specialtillverkat “BMF”-bälte – ett bälte som den tidigare dubbelmästaren Conor McGregor verkar vilja lägga vantarna på.


LÄS MER: Nate Diaz vs. Jorge Masvidal blir titelfight – om “BMF”-bältet

LÄS OCKSÅ: BMF: Conor McGregor säger sitt – om specialgjorda UFC-bältet


McGregor menar nämligen att den unika titeln i själva verket skapades tack vare honom själv.

– Jag designade det där “Bad Motherf***er”-bältet. Jag designade det faktiskt. Jag gav grönt ljus för designen, hur de skulle tillverka bältet, säger Conor McGregor under ett sponsorevent i Kiev, Ukraina (via MMA Junkie) och fortsätter:

– Så det bältet kom definitivt till liv tack vare mig: den riktiga “bad motherf***er”. Så en av dem (Masvidal och Diaz, reds. anm.) är garanterat på min radar.

UFC-bossen: “Skulle kunna möta McGregor”

Även UFC:s vd Dana White har tidigare föreslagit en fight mellan McGregor och vinnaren av Masvidal vs. Diaz. UFC-bossen har dock även vidhållit att det “BMF”-bältet inte kommer att försvaras, utan att det är en engångsföreteelse just för den kommande storgalan i New York.

– Nästa månad i Madison Square Garden har vi Diaz vs. Masvidal, utsålt. Så den som vinner den matchen skulle kunna möta McGregor, sa Dana White nyligen i en intervju med The Boston Globe.

McGregor har som känt en historia med Diaz, då de redan har mötts två gånger och säkrat varsin vinst – vilket bäddar för en trilogi. Masvidal har däremot inte fightats mot irländaren tidigare.

Men innan någon ny fight kan bli aktuell har “The Notorious” först och främst ett par pågående brottsutredningar om sexuella övergrepp, samt en stundande rättegång om ringa misshandel, att fokusera på…

UFC 244: Masvidal vs. Diaz går av stapeln under natten mellan den andra och tredje november, svensk tid.


RELATERAT: Masvidal vs. Diaz: Här står stjärnorna öga mot öga – inför superfighten


Skulle ni vilja se Conor McGregor i en trilogi mot Nate Diaz, eller i en fight mot Jorge Masvidal? Kommentera!

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Conor McGregorSenaste NyttUFC 244

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...