Conor McGregor bryter tystnaden: “Jag kan inte fortsätta så här”

✔ UFC-stjärnan anklagad för försök till sexuella övergrepp ✔ Delar två oroande inlägg på sociala medier

Conor McGregor har nu brutit tystnaden efter att hans senaste skandal uppdagats. I två bekymmersamma inlägg på sociala medier så skriver bland annat UFC-stjärnan att “han inte kan fortsätta såhär.”

Inläggen delades på hans Twitter men kom snabbt att raderas. Skärmdumpar finns dock tillgängliga och visar att McGregor först svarat en användare som hånat honom. I en BBC-artikel så refererades nämligen irländaren McGregor som en engelsman, varpå användare skrev:

 – De kan få honom. BBC har rätt, [Conor McGregor] är engelsk.

McGregor svarade:

 – [Du arbetar med att] förebygga självmord men ändå förlöjligar du mig online på detta sätt, under denna hemska tid i mitt liv. Jag försöker vara stark för mina barn och de personer som förlitar sig på mig och som älskar och stöttar mig. Tack för förolämpningarna din hycklare.


Relaterat


Conor McGregor: Jag är förkrossad

McGregor skrev sedan ett separat inlägg som talar om den enorma press som UFC-stjärnan är under.

 – Jag kan inte fortsätta så här. Jag är förkrossad.

McGregor står anklagad för försök till sexuella övergrepp och blottning. Han greps i helgen men har sedan dess satts på fri fot. En grundlig polisundersökning håller just nu på att genomföras.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara