Conor McGregor tar avstånd från sitt tidigare liv – se stjärnans inspirerande budskap

✔ Så ändrade stjärnan destruktiva mönstret

Conor McGregor är UFC:s största stjärna och har hållit mästarbälten i både lättvikt och fjädervikt.

Läs mer: Conor McGregor anklagas för rasism: “Låter som en slavägare”

Men irländaren är minst lika känd för sina kontroverser utanför buren. Bland de många skandaler som stjärnan varit inblandad i återfinns incidenter som när han attackerade en buss full med UFC-fighters i jakt på sin rival Khabib, eller när han slog till en äldre irländsk man på en pub.

Conor McGregor har ett inspirerande budskap

Under de senaste månaderna har det dock verkat som att McGregor tagit tag i sitt liv – och i ett nyligt meddelande på sina sociala medier berättar han hur han lyckats med just detta. Detta i form av två bilder, där den ena visar hur han går i handklovar.

Via Instagram:

– Det är aldrig för sent att hämta tillbaka våra krafter och återvända till högre mark. Aldrig någonsin för sent! Oavsett vilken nivå vi befinner oss på. Lycka till! Hårt arbete och fokus ger resultat! skriver McGregor bland annat.

Stod för storstilad comeback

McGregor gjorde sin UFC-återkomst i januari efter över ett års frånvaro från buren. Comebacken blev en riktig succé för världsstjärnan, som besegrade motståndaren Donald “Cowboy” Cerrone efter bara 40 sekunder.

Läs också: Svenska storföretaget läxas upp – av Conor McGregor!

Det återstår att se vem den irländske ex-mästaren kommer att ställas mot härnäst.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara