Förklaringen: Conor McGregor har gått för långt – här är varför

✅ "Jag tror verkligen att han är en bra kille ..."

Conor McGregor har varit inblandad i en hel del skandaler den senaste tiden. Den irländske UFC-stjärnan började spåra ur allt mer efter sin stora boxningsfight mot Floyd Mayweather, bland annat med den ökända bussattacken som fick rättsliga konsekvenser – samtidigt som den gjorde att hans rivalitet med lättviktsmästaren växte sig ännu starkare.

Idag utreds McGregor för personrån bland annat i Florida, samt sexuellt ofredande i Irland. Det är betydligt vanligare att se rubriker om hur han ställt till med scener och hamnat i kläm med lagen – än om när hans nästa fight är.

Chael Sonnens teori: Därför spårade Conor McGregor ur

Frågan är: när började superstjärnan gå för långt? Och kanske mer intressant, varför?

MMA-fightern och medieprofilen Chael Sonnen har en intressant förklaring. Sonnen menar att han verkligen tror att McGregor är en god man på insidan, och pekar på helgens uppvisningsmatch på en lokal boxningsklubb som exempel. Men när man – som McGregor – bygger upp en överdriven karaktär framför kamerorna, så kan det med tiden bli svårt att inte låta sin riktiga personlighet påverkas, resonerar Sonnen.

Se videon ovan för att höra hela Sonnens resonemang (via YouTube)!

Kolla in MMAnytts lista över Conor McGregors fem största skandaler här.

 

Håller ni med Chael Sonnen?

Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara