"The Notorious" Conor McGregor. Foto: Per Häljestam-USA TODAY Sports

Kvinna ska ha tvingats in i bil – av Conor McGregor och hans team

✅ Vittne: "Såg skräck i hennes ögon"

I samband med en granskning av den stjärnspäckade restaurangen och nattklubben Delilah i Los Angeles, har nyhetssidan Insider fått reda på nya anklagelser mot MMA-stjärnan Conor McGregor. Två tidigare anställda säger sig nämligen ha sett hur en kvinna från personalen tvingats in i en bil – av den tidigare UFC-mästaren och hans entourage.

Detaljerna är inte glasklara, men enligt vittnena ska det ha gått vilt till när McGregor och hans team kom dit för att festa till det i mars. McGregor påstås under kvällen ha lyft upp kvinnan i fråga över axeln, burit henne mot utgången – för att sedan lämna över henne till en vän. Denna person ska då ha gått ut med kvinnan till deras bil.

– Jag såg skräck i hennes ögon, liksom “vad fan är det som händer.” säger ett vittne enligt Insider.

Conor McGregor är i blåsvädret igen. UFC-stjärnan har misstänkts för flera brott och hamnat i flera skandaler på senare tid. Foto: Tom Szczerbowski-USA TODAY Sports

Ett annat vittne ska ha sett hur gruppen rörde sig ut med kvinnan mot bilen, och säger sig då ha följt efter för att kolla att allt stod rätt till. Han ska då ha sett hur kvinnan satt “vettskrämd” i baksätet i bilen och försökte veva ner rutan.

Samma vittne påstår även att nattklubbschefen kom ut och hotade att ringa polisen. Kvinnan ska till slut ha lämnat bilen och såg då “omtumlad” ut enligt det första vittnet.

Conor McGregor portades – men ska ha återvänt för springnota

Enligt Insider har Charlie Ward, McGregors träningskamrat, uppget att han var den som bar ut kvinnan. Enligt honom följde hon dock med frivilligt. Ward ska även ha bekräftat att nattklubbschefen kom ut och frågade om kvinnan hölls mot sin vilja. Ward trodde först att det var ett skämt, innan chefen hotade att tillkalla polis.

Insider skriver vidare att Wards sida av storyn har en avgörande skiljaktighet från vad andra källor nära McGregor ska ha sagt om incidenten. Dessa källor ska dock sedan ha vägrat att bekräfta detta.

Enligt Charlie Ward var han den som bar ut kvinnan. Han dementerar att det ska ha skett mot hennes vilja, men enligt Insider skiljer sig hans story från vad andra anonyma källor har uppgett för tidningen. Foto: Per Häljestam-USA TODAY Sports

Enligt de tidigare anställda som delat sina vittnesmål med Insider blev portades McGregor efter incidenten. Dock ska han ändå ha återvänt en och en halv månad senare – och ätit mat för att sedan lämna utan att betala notan, enligt ett av vittnena.

Kvinnan som anklagelserna gäller ville inte kommentera händelsen när Insider hörde av sig. The H.Wood Group – företaget som äger restaurangen och nattklubben – ska heller inte ha velat lämna någon kommentar.

McGregor har hamnat i blåsvädret med flera skandaler den senaste tiden. För närvarande riskerar han sex månaders fängelse samt böter för en misshandel på en pub i Irland – som fångades på film. Rättegången i Dublins distriktsdomstol var satt till denna fredag, men sköts upp på begäran av stjärnans advokater.

Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...