Foto via UFC/Twitter

Conor McGregor och Conor Jr. tittar på Super Bowl – i matchande kostymer

🎦 Conor McGregor tar med sonen Conor Jr. för att se när Tom Brady och New England Patriots tar hem ytterligare en Super Bowl-titel

För bara ett par timmar sedan stod det klart att New England Patriots, ledda av Tom Brady, vann årets Super Bowl. Nu kanske ni undrar varför vi på MMAnytt skriver om Super Bowl?

Super Bowl är ett otroligt stort fenomen i USA och lockar alltid storstjärnor från alla typer av sporter. Conor McGregor har aldrig varit blyg för att stå i rampljuset och “The Notorious” var självklart på plats för att se Brady vinna sin sjätte Super Bowl.

Med sig hade McGregor sonen Conor Jr. och far och son hade på sig matchande kostymer. McGregor och sonen gick runt och hälsade på de andra kändisarna nere på planen, bland andra komikern Kevin Hart.

New England Patriots vann Super Bowl efter den mest poängfattiga finalen någonsin mot Los Angeles Rams. Patriots tog hem segern med poängen 13-3. Spana in videos och bilder nedan!


Relaterat

Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]
Omröstning

Justin Bieber har utmanat Tom Cruise till en UFC-fight! Vem hade vunnit?

Visa resultat

Loading ... Loading ...