Oväntade beskedet – Conor McGregor kan återvända redan i år

✔ Aktuell för comeback - trots skandalen: "Roliga grejer"

Conor McGregor har under den senaste tiden återigen befunnit sig i blåsväder efter att han anklagats för sexbrott under sin semester på lyxön Korsika utanför Frankrike.

LÄS MER: Conor McGregor bryter tystnaden efter skandalen: “Kan inte fortsätta så här”


UFC-superstjärnan – som kraftigt förnekat de senaste anklagelserna – har inte fightats i UFC sedan i januari i år, då han knockade Donald “Cowboy” Cerrone på bara 40 sekunder.

Men nu avslöjar Dana White att McGregor snart kan vara tillbaka i oktagonen. UFC-bossen meddelar nämligen att man planerar “lite roliga grejer” för den tidigare dubble mästaren.

– Vi håller faktiskt på att jobba på lite roliga grejer för Conor i början av nästa år. Han borde vara tillbaka nästa år. Jag garanterar inte att han kommer tillbaka, men vi håller på att prata om lite grejer, säger White till TSN.

Conor McGregor kan vara tillbaka redan i år

White berättar att han fick en idé för några dagar sedan som ska ha intresserat irländaren. Dessutom avslöjar han att McGregor kan vara tillbaka så tidigt som i år.

LÄS OCKSÅ: Dana White talar ut om Conor McGregor – efter gripandet

– Vi håller på att bolla lite grejer. Inget är klart ännu – men när det är klart delar jag gärna med mig av min idé. Det är fortfarande bara en idé. Det handlar om slutet av 2020 eller tidigt 2021, avslutar UFC-chefen.

Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara