Conor McGregor diskuterar framtidsplanerna – vill få sin revansch mot Mayweather

🎦 VIDEO+TEXT ✅ McGregors senaste uppdatering ✅ Hoppas på en returmatch mot boxningsstjärnan

Under onsdagen befann sig UFC:s lättviktsmästare Conor McGregor i New York där han hedrades av New York’s Children Medical Research Foundation för sitt välgörenhetsarbete. Där ställde han även upp på en liten frågestund och blev givetvis frågad om sina comeback-planer.

“The Notorious” gav inte många nya svar. Den irländske superstjärnan bekräftade att han fortfarande ligger i kontraktsförhandlingar med UFC och att diskussioner pågår rörande flera olika potentiella motståndare.

“I’m currently in the negotiation stage,” sa McGregor  “There are multiple opponents on the platform.“

Vill få till en returmatch mot Mayweather

Om han själv får välja är det dock ett namn som sticker ut bland mängden: nämligen Floyd Mayweather, som han senast förlorade sin professionella boxningsdebut mot via teknisk knockout i den tionde ronden i vad som var en av tidernas största kampsportsmatcher.

“Of course I would love to get that one [against Floyd Mayweather] back,“ fortsatte McGregor. “I felt I went into his realm and I felt handy early on, he had to wait for me to get tired.”

Staredown mellan “The Notorious” Conor McGregor (vänster) och Floyd “Money” Mayweather (höger). Foto: Esther Lin/Showtime

Mayweather hintar om en övergång till MMA

Mayweather, som just nu är pensionerad med ett fläckfritt matchfacit på 50-0 i proffsboxning, har den senaste tiden hintat en hel del om en potentiell övergång till MMA.

“Money” och McGregor har tjafsat fram och tillbaka och så sent som igår la Mayweather ut ett kryptiskt videoinlägg, filmat inifrån en MMA-bur på klubben Syndicate MMA i Las Vegas.

2018. Floyd Mayweather. MMA. Vad är oddsen? 🤔

A post shared by MMAnytt.se (@mmanytt) on

“2018. Floyd Mayweather. MMA. What’re the odds, Paddy? What’re the odds?” säger Mayweather i klippet.


Relaterat:


Vad tror ni läsare – kommer en returmatch mellan Mayweather och McGregor bli av?

Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah