Conor McGregor dissar “fegisen” Khabib Nurmagomedov – och hans far!

✅ Skitsnacket igång inför superfighten!

Den irländske UFC-stjärnan Conor McGregor, som bland annat är känd för sitt “trash talk” mot motståndarna, har varit ovanligt tyst sedan hans comeback till UFC blev officiell.

Men nu slänger “The Notorious” iväg en första diss mot den obesegrade lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov – och hans far Abdulmanap Nurmagomedov.

“Abdulmanap Nurmagomedov, I can see you. Cowering behind fake respect. Just like your middle child. A quivering coward,” skriver McGregor på Instagram.

Nurmagomedov har ännu inte svarat på dissen.

Rivaler sedan skandalen i Brooklyn

McGregor, tidigare tvådivisionell mästare i både Cage Warriors och UFC, har utvecklat en stor rivalitet med Nurmagomedov sedan ryssen hamnade i tjafs med McGregors vän och träningskamrat Artem Lobov i Brooklyn. Efter att Nurmagomedov och hans entourage konfronterade Lobov under veckan inför UFC 223 i april, flög McGregor genast över med flera klubbkamrater och stormade mediadagen inför galan.

Skandalscener uppstod då när McGregor kastade en pirra och därmed krossade en bussruta, medan Nurmagomedov och andra UFC-fighters befann sig inne i bussen. Detta ledde så småningom till rättsliga konsekvenser för irländaren.

Den sjätte oktober möts Nurmagomedov och McGregor i vad som väntas bli tidernas största UFC-match. Titelmatchen agerar huvudattraktion på UFC 229: Khabib vs. McGregor, som äger rum i T-Mobile Arena i Las Vegas.


LÄS MER: UFC-bossen om Conor McGregor: “Han är min Muhammad Ali”

LÄS OCKSÅ: Superfan tatuerar in enormt Conor McGregor-porträtt – i bakhuvudet!


 

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...