Foto: Skärmdump / Kyle Terada-USA Today Sports

Conor McGregors hån mot Donald Cerrone – inför comebacken på UFC 246

✅ "Skulle slå honom även om jag hade influensa..."

Om en vecka är det dags för superstjärnan Conor McGregor att återigen kliva in i buren. Under UFC:s allra första gala för året gör irländaren sin comeback mot veteranen Donald Cerrone.

Det var många som höjde på ögonbrynen när matchen blev officiell – och i welterviktsklassen. I en intervju med Ariel Helwani berättar McGregor om sin syn på matchen – och hur han ligger till viktmässigt.

McGregor menar att Cerrone inte ser frisk ut i lättvikt, och att det inte fanns någon poäng i att tvinga “Cowboy” att lida för att ta sig ned till lättviktsgränsen.

De två har en viss historia med varandra, sedan de munhuggits under en presskonferens innan McGregor tog sig an dåvarande fjäderviktsmästaren Jose Aldo.

I intervjun berättar även “The Notorious” att han redan nu ligger under welterviktsgränsen, men att vikten kommer spela mindre roll. Han hävdar istället att han kan besegra Cerrone oavsett vilken viktklass – till och med om han skulle ha influensa.

Matchen mot Cerrone anser McGregor är en fight som gynnar fansen, och planerar att återigen skapa magi när han kliver in i oktagonen.

Se ett utkast från intervjun nedan – som släpps i sin helhet på måndag!

Mer om UFC 246: McGregor vs. Cowboy

Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara