Conor McGregor
Foto: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports

Conor McGregor donerar leksaker till behövande i Dublin

✅ Superstjärnan sprider julglädje i hemstaden

Även Conor McGregor har spridit julglädje under högtiden. “The Notorious”, som är född och uppvuxen i Dublin, Irland, donerade inför julen hela 25 000 euro (cirka 260 000 kr) till Inner City Helping Homeless.

Pengarna donerades i form av vouchers till leksaksaffären Smyths Toys. Leksakerna delades sedan ut under eventet “Santa’s Grotto” som den ideella organisationen anordnade inför julafton.

På Facebook skriver tackar organisationen McGregor och hans fru Dee Devlin för den generösa gåvan, som gör stor skillnad för fattiga familjer på julen.

Thank you so much to Conor McGregor and Dee Devlin who kindly donated €25,000 of Smyths Toys vouchers to us to…

Publicerat av Inner City Helping Homeless Tisdag 24 december 2019


Relaterat


Den irländska superstjärnan är inbokad för sin comeback på UFC:s första gala 2020 – nämligen UFC 246: McGregor vs. Cowboy.

McGregor går som vanligt huvudmatch och tar sig an veteranen Donald “Cowboy” Cerrone. Superstjärnan har inte vunnit en match i UFC sedan han tog hem lättviktstiteln från Eddie Alvarez 2016.

Cerrone däremot är UFC:s mest aktiva fighter. Han kommer till matchen med två förluster i ryggen, men har bjudit på riktigt underhållande matcher som även väckt McGregors intresse.

Senast ställdes Cerrone mot Justin Gaethje där “Cowboy” förlorade via TKO i första ronden.

UFC 246 går av stapeln den 18:e januari i T-Mobile Arena i Las Vegas, Nevada.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara