Conor McGregor donerar stor summa pengar – till sepsis-sjuke Bryan

✅ Unge Bryan, 5 drabbad av sepsis ✅ Ett år senare väntar han fortfarande på operation ✅ Conor McGregor donerar hela summan till familjen

Conor McGregor tar hand om sina egna. När en desperat mamma skickade ett meddelande till honom på Twitter och bad om pengar till sin sjuke sons livsnödvändiga operation, efter att sonen drabbats av sepsis – var superstjärnan inte sen med att öppna plånboken.

“The Notorious” donerade hela 10 000 euro (ca 103 000 kr) till den unge pojken som drabbades av sepsis förra året, och fortfarande inte har opererats.

McGregor är på slutspurten av uppladdningen inför, vad som spås bli den största matchen i UFC:s historia: UFC 229: Khabib vs. McGregor som går av stapeln den sjätte oktober i Las Vegas. I matchen möter McGregor äntligen den motståndare som enligt alla kritiker är hans kryptonit – nämligen Khabib “The Eagle” Nurmagomedov.


LÄS MER

UFC 229: Khabib vs McGregor – allt du behöver veta inför tidernas största UFC-match!


 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara