Det här sa Conor McGregor till Poirier – efter storskrällen på UFC 257!

✔ "Det krävs ett oerhört mod"

Det var en tung förlust för Conor McGregor när han föll mot Dustin Poirier i den andra ronden under UFC 257 i Abu Dhabi.

I en video där båda atleterna från huvudmatchen stöter på varandra bakom kulisserna får vi ta del av en ljuvlig interaktion. De diskuterar bland annat detaljer från matchen och visar stor respekt för varandra.

– Jag såg hur du försökte kontra mina sparkar men jag kände att jag fortfarande träffade din muskel. Den första sparken var den som tog bäst! Respekt mannen, säger Poirier.


– Vi får göra det igen! Jag hörde Thiago Alves skrika “bra träff” när den satt. Jag är väldigt glad för din skull, du är en riktig krigare med passion och har vad som behövs för att lyckas. Det krävs ett oerhört mod att kliva in mot en fighter som tidigare avslutat dig, svarar McGregor.

I en intervju inför returmötet hade McGregors huvudcoach John Kavanagh kommenterat vad Poirier behöver göra för att inte förlora matchen redan innan den börjat. Något som Poirier uppenbarligen hade hört.

– Din coach hade rätt, jag kan inte glömma förlusten men jag kan förlåta mig själv – och det har jag gjort, nämner Poirier.

Avslutningsvis skakar de hand och önskar varandra all lycka samt det bästa som framtiden har att erbjuda.

– Jag är ärad över att ha delat oktagonen med dig och vi kommer mötas igen, säger McGregor.


HETAST JUST NU


Conor McGregor hyllar Dustin Poiriers taktik

Det var McGregors första match på ett år när han fightades under UFC 257. Efter matchen nämnde han att inaktiviteten kändes av efter att varit borta så länge och inte fått tillräckligt med tid i buren.

McGregor passade även på att hylla Poiriers taktik som involverade en nedtagning i första ronden och ett par väldigt effektiva sparkar.

En bit in i matchen kunde vi se att McGregor tappat viss rörlighet i sina ben efter sparkarna mot vaderna. Men det var slutligen Poiriers boxning som fick ner “The Notorious” på marken och avslutade honom via TKO.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Conor McGregorDustin PoirierSenaste Nytt

MMA-skribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under 2009 och har följt den aktivt därefter.

Svara