Conor McGregor bryter tystnaden – efter skandalen: “Jag gjorde fel”

✅ UFC-stjärnan talar ut i ny intervju: "Vad som än händer så förtjänar jag det"

UFC-stjärnan Conor McGregor har den senaste tiden fått massiv kritik. Detta som följd av den virala skandalvideon – som visar hur han smäller till en 50 år gammal man på en pub i södra Dublin.

McGregor är misstänkt för misshandel och väntas ställas inför rätta senare i år. Nu väljer “The Notorious” att tala ut om incidenten, som inträffade den sjätte april tidigare i år.

– Jag gjorde fel, erkänner Conor McGregor i en sprillans ny intervju med ESPN:s Ariel Helwani och fortsätter:

– Jag har försökt gottgöra det och jag gjorde det då (i våras, reds. anm.). Men det spelar ingen roll. Jag gjorde fel. Jag behöver komma hit inför dig och ta på mig skulden och ta mitt ansvar. Det är jag skyldig alla som stöttat mig. Det är jag skyldig min mor, min far, min familj. Det är jag skyldig alla som tränat mig i kampsport. Det där är inte vem jag är. Det där är inte varför jag började studera kampkonst. Anledningen till att jag började var så att jag själv skulle kunna försvara mig mot ett sådant här scenario.

Conor McGregor: “Fullständigt oacceptabelt beteende”

Det är oklart vad McGregor riskerar för påföljd för händelsen, som rubriceras som ringa.

– Vad som än händer så förtjänar jag det. Jag tänker ta det här med huvudet före. Jag kommer inte gömma mig från det. Jag gjorde fel. Det var ett fullständigt oacceptabelt beteende från en man i min position, medger han.

Enligt McGregor försöker han verkligen bättra sig, så att han kan vara en bättre förebild. Han medger att han är rädd att hans beteende annars riskerar att riva ner allt han byggt upp.

– Jag måste sluta låta mig bli provocerad. Folk försöker dra in mig i saker. Är jag fisken eller valen? Jag måste vara lugn, jag måste vara zen. Jag måste leda med ett gott exempel. Det är så många folk som ser upp till mig. Hur kan jag reagera på det här sättet? Jag måste bättra mig och som jag sa så jobbar jag hårt för att göra det, säger McGregor.


LÄS MER: Blev slagen av McGregor – nu talar han ut: “Kan ta stryk”

LÄS OCKSÅ: Conor McGregor om Nate Diaz beslut: “Klandrar dig inte”


Vad säger ni läsare – köper ni ursäkten, eller är det här bara skademinimering? Kommentera!

Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...