Conor McGregor
Foton via Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports samt ESPN UK

Galna festbilderna – se McGregor GÅ LOSS efter storvinsten

🎦 Se stjärnans festnatt i Las Vegas

En storartad seger förtjänar ett stortartat firande. Conor McGregor hade inte satt sin fot i UFC-buren sedan hatmatchen mot Khabib Nurmagomedov i oktober 2018.

Sportens största stjärna gjorde storslagen comeback under UFC 246: McGregor vs. Cowboy i Las Vegas. “The Notorious” öppnade aggressivt direkt och träffade Donald Cerrone med stenhårda axelslag som skakade om amerikanen och bröt hans näsa.

Han följde upp med en huvudspark som fick “Cowboy” att falla i mattan. Några slag senare var irländaren tillbaka i vinstkolumnen och arenan fullkomligt kokade.

View this post on Instagram

HE. IS. BACK. 🇮🇪 @TheNotoriousMMA #UFC246

A post shared by ufc (@ufc) on


Relaterat


I och med avslutet blev han den första fightern någonsin att säkra vinster (via avslut) i fjäder-, lätt- och weltervikt.

Efter den sedvanliga presskonferensen drog superstjärnan vidare till efterfesten på Wynn – och kunde för första gången på länge släppa loss ordentligt.

Inför galan hade McGregor enligt egen utsago avstått alkohol i flera månader, vilket är en helomvändning från uppladdningen inför matchen mot Nurmagomedov. Då hade irländaren druckit av sin egna Whiskey, Proper Twelve, under mer eller mindre hela fight week.

Se Conor McGregor festa loss nedan!

Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara