Fler fighter för Conor McGregor under 2020? Här är klara beskedet

✔ "Garanterar det"

MMA-superstjärnan Conor McGregor gjorde storstilad comeback till tävlan tidigare under året då han besegrade veteranen Donald “Cowboy” Cerrone på nolltid på UFC 249.

LÄS MER: Conor McGregors succécomeback – vinner via BLIXTSNABB knock!


Men kommer det att bli några fler UFC-matcher för världsstjärnan under 2020? Under en nylig intervju med Barstool Sports gav Dana White ett klart svar på just den frågan.

– Han har gått i pension. Conor McGregor kommer inte att fightas. Jag har inga planer på det. Vi har en kalender utlagd fram tills den sjunde november, och Conor McGregor är inte en del av den, säger UFC-bossen.

White utesluter dock inte att irländaren återvänder nästa år – trots att det inte finns några specifika planer för 2021 heller.

– Han har ingen match i år och och kommer inte att fightas det här året. Jag säger inte att han inte kommer fightas 2021, men jag säger heller inte att vi har planerat någon match för honom nästa år. Jag garanterar att han inte kommer att fightas 2020. Conor McGregor har gått i pension, upprepar White.

Conor McGregor vs. Khamzat Chimaev?

McGregor gick nyligen ut med ett kryptiskt meddelande på Twitter, vilket White uppgav var ett accepterande av en match mot den svenska supertalangen Khamzat Chimaev.

LÄS OCKSÅ: McGregor accepterar match mot Khamzat Chimaev!

Chimaev gjorde sin UFC-debut förra månaden, och besegrade två motståndare inom tio dagar (!) – båda via riktigt dominanta prestationer.

Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara