”Kunde ha slagit sönder honom direkt – om jag hade velat”

✔ Legendaren avslöjar sanningen om supermötet

För några år sedan fick vi se den obesegrade boxningslegendaren Floyd Mayweather hämta in sin femtionde (!) raka seger i karriären då han tog sig an UFC-stjärnan Conor McGregor.

Det rejält hajpade mötet var McGregors första professionella boxningsmatch någonsin, och slutade i en KO-seger för Mayweather i den tionde ronden.

Nu erkänner Mayweather att han knappt tränade någonting alls inför stormötet med den kontroversielle irländaren.

– Jag tränade faktiskt inte riktigt inför McGregor-fighten. Det enda jag gjorde var armhävningar och sit-ups. Det var det enda jag gjorde. Ibland gick jag inte till gymmet på en hel vecka, säger Mayweather till Revolt TV.

“Kunde ha gjort det direkt”

Mayweather menar att han kunde ha avslutat McGregor när som helst under matchens gång – men att han i stället valde att bjuda publiken på en show.

Dessutom hintar han om en framtida rematch mot “The Notorious”.

– Som jag sa tidigare ville jag ha lite roligt under fighten. Jag ville underhålla folket med stilen jag hade. Det var underhållande och roligt, och folk tyckte om det. Så jag gav dem en show. Om jag ville kunde jag ha gått ut och slagit sönder honom direkt. Men om jag hade gjort det hade det antagligen inte blivit en del två, fortsätter Mayweather.

Conor McGregor Floyd Mayweather McGregor Mayweather MMA UFC Boxning

Bilder från Floyd Mayweathers möte med Conor McGregor, som utspelade sig under sommaren 2017. Foton: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports

Vann – på 40 sekunder

Mayweather, 42, har bara boxats en gång sedan mötet med McGregor. Detta då han tog sig an den japanske supertalangen Tenshin Nasukawa i en uppvisningmatch och vann via snabb knockout.

Läs mer: Khabibs intressanta krav – för att möta Floyd Mayweather

McGregor har hunnit fylla 31 sedan mötet med Mayweather, och gjorde nyligen sin UFC-comeback mot veteranen Donald “Cowboy” Cerrone. Irländaren övertygade rejält i återkomsten, och kunde avsluta “Cowboy” efter bara 40 sekunder.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara