Conor McGregor följer Ronda Rouseys fotspår – poserar naken i ESPN “The Body Issue”

Det senaste numret av ESPN:s tidningssatsning “The Body Issue” kommer inte förrän imorgon men det betyder inte att vi missar vissa godbitar av vilka som dyker upp i tidningens bilder.

I år är det dags för en manlig MMA-stjärna att pryda omslaget av “The Body Issue“. Han följer därmed fotspåren från några kända kvinnliga kollegor, såsom Ronda Rousey, Cris Cyborg och Miesha Tate. Att han hamnar på ett tidningsomslag är i sig inte särskilt chockerande med tanke på hans status, men denna gången är han helt näck framför kameran,

Rousey förklarade sin medverkan på fotograferingen med att nakenbilder redan fanns i en ex-pojkväns ägo och innan han fick chansen att sprida bilderna, som han tagit utan medgivande, valde hon att visa upp sin vältränade kropp för världen.
McGregors anledning till hans medverkan kommer nog låta lite annorlunda än Rouseys. Men känner vi irländaren rätt kommer det säkert inte vara mer än “jag är grym”.

Vill du se mer om hur det gick till på McGregors fotografering och hur han ser på karriären och den mentala och fysiska påfrestningen av fighting kan du kolla på videon nedan,

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Conor McGregorCristiane JustinoMiesha TateRonda RouseySenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
2 Kommentarer
 • Headown
  5 July 2016 at 06:00

  Every move he makes..

 • Svara

  UFC ODDS
  UFC 267: Błachowicz vs. Teixeira12
  Jan Błachowicz vs Glover Teixeira1.383.15
  Petr Yan vs Cory Sandhagen1.452.80
  Islam Makhachev vs Dan Hooker1.126.50
  Alexander Volkov vs Marcin Tybura1.373.20
  Li Jingliang vs Khamzat Chimaev4.651.21
  Magomed Ankalaev vs Volkan Oezdemir1.343.35
  18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem blir första svenska UFC-mästare?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...