Dissen som fick bråket att eskalera

Conor McGregor fortsätter attackera Khabib Nurmagomedovs fru

✅ Conor McGregor fortsätter håna Khabib Nurmagomedovs fru ✅ Har superstjärnan gått för långt - och går situationen att rädda?

De senaste dagarna har ärkerivalerna Conor McGregor och Khabib Nurmagomedov varit i luven på varandra. Det hela började efter att Conor meddelade att han pensionerat sig från sporten. Bråket eskalerade när “The Notorious” kallade Khabibs fru för en “handduk”.

Khabib svarade McGregor och kallade honom för våldtäktsman – och nu har McGregor kommit med ett svar. I ett meddelande som sedan tagits bort gjorde McGregor ytterligare ett grov övertramp. Han menade att under handduken var en get, inte en kvinna.


Relaterat


Plot twist: It’s a goat under that towel

— Conor McGregor (@TheNotoriousMMA) April 3, 2019

Dana White ger sig in i fejden

Fejden har nu gått så långt att det fått UFC-presidenten Dana White att reagera. I ett uttalande till MMAjunkie säger han att UFC har blandat sig i och gör allt för att situationen inte ska eskalera med. Frågan är om det är för sent då “The Notorious” säkerligen har retat gallfeber på stora delen av världen med sina hån mot Khabib, hans familj, religion och landsmän.

“I am aware of the recent social media exchange between Khabib Nurmagomedov and Conor McGregor,” sade White till MMAjunkie. “The ongoing situation has escalated to a level that is not acceptable. As such, we are taking the necessary steps to reach out to both athlete camps, and this situation is being addressed by all parties internally.”

Vad tycker du? Har Conor McGregor gått för långt när han kallar Khabib Nurmagomedovs fru för en get?

Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]
Omröstning

Justin Bieber har utmanat Tom Cruise till en UFC-fight! Vem hade vunnit?

Visa resultat

Loading ... Loading ...