Conor McGregor förutspår Khabib vs Gaethje: “Skiter på sig”

✔ "The Notorious" gör sin egna tolkning av Khabibs meddelande

Conor McGregor säger sig vara pensionerad från MMA men det hindrar inte honom från att kivas med sina rivaler.

Inför den stundande titelmatchen mellan lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov och Justin Gaethje så ger nu “Mystic Mac” McGregor sin prognos.

“The Eagle” Nurmagomedov skickade nämligen en varning till Gaethje där han bland annat skrev att han skulle “dränka honom.”

 – … när dörren till oktagonen stängs så kommer han behöva vara redo för mer än en boxningsmatch – jag är inte Dustin Poirier eller Tony Ferguson. Jag kommer att ta honom till det djupaste havet och dränka honom, skrev mästaren.

McGregor gjorde dock sin egna tolkning av Khabibs meddelande:

 – Med andra ord: “Jag kommer att springa runt buren och skita på mig. Inom de första tio sekunderna av matchen så kommer jag att dyka mot hans ben för att känna lukten av hans suspensoar.”


Relaterat till McGregor och Khabib:


UFC 254: Khabib vs Gaethje

Den 24 oktober kommer Khabib att återvända till buren efter mer än ett år borta från tävlan. Hans senaste match var under UFC 242 i september 2019 då han besegrade Dustin Poirier via submission i tredje ronden.

Khabib var dock inbokad för att ta sig an Tony Ferguson i april. Matchen kom dock att ställas in på grund av den rådande pandemin och Ferguson tog sig istället an Gaethje som vann via TKO och får nästa titelchans.

Gaethje har nu fyra raka TKO/KO-vinster och har dessutom tagit hem bonusar i varenda match.

UFC 254 kommer även att bjuda på Robert Whittakers comeback efter hans domslutsvinst över Darren Till den 26 juli.

 

Vem tror du vinner titelmatchen?

 

Kategorier
Conor McGregorJustin GaethjeKhabib NurmagomedovSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara