Conor McGregor förväntar sig omedelbar titelmatch i sin comeback

✔ En vinst på fyra matcher - Får McGregor ytterligare en titelchans?!

Conor McGregor säger att han kommer gå direkt från sin återhämtning till en titelmatch när han är frisk och redo att göra comeback.

Den före detta dubbelmästaren håller just nu på att återhämta sig efter ett otäckt benbrott under UFC 264. McGregor gjorde bra ifrån sig innan Dustin Poirier lyckades vända matchen och avslutade den första ronden i en dominant position.

Men när ronden var slut stod det även klart att “The Notorious” var rejält skadad och var tvungen att avbryta matchen. Poirier kom att därmed utnämnas som vinnare via TKO (läkarstopp), hans tredje raka.

Poirier vann också trilogimatchen efter att ha besegrat McGregor två gånger under 2021. Framtiden ser ljus ut för Poirier som förväntas möta Charles Oliveira i en kamp om lättviktstiteln härnäst. “The Diamond” Poirier har dock många alternativ och har även hamnat i en hätsk ordväxling med Nate Diaz över en potentiell match.

McGregor förväntas i sin tur att göra comeback i mitten av nästa år, och trots att han endast har en vinst på fyra matcher så säger “The Notorious” att han kommer att få en titelmatch i sin stora comeback.

 — Jag kommer gå direkt till en titelmatch i min återkomst och det gör ont för lodisarna i den här verksamheten att se. Det är den verkliga anledningen till att dessa ständiga respektlösa kommentarer kommer åt mitt håll. Gud välsigne dem.HETAST JUST NU


Kan Conor McGregor få titelmatch i sin UFC-comeback?

Conor McGregor är utan tvekan sportens största stjärna och även en av dess mest polariserande karaktärer.

Den senaste tiden har McGregor fått utstå mängder av kritik för sina Twitter-meddelanden. Han har bland annat gått åt hårt åt ärkerivalen Khabib Nurmagomedov och kallat UFC-kollegan Daniel Cormier för “en full tjockis”.

Men trots att skandalerna avlöst varandra så fortsätter McGregor att sälja ut arenor och slå rekord. Det är därför inte omöjlighet att McGregor faktiskt får en titelmatch härnäst. Det troligaste scenariot vore om Poirier besegrar Oliveira och sedan inväntar en fjärde match mot den irländska superstjärnan.

UFC-chefen Dana White har redan sagt att de planerar att sätta ihop ytterligare en match mellan Poirier och McGregor. Om även en titel skulle stå på spel skulle det vara en bra affär för alla inblandade, förutom för de fighters som faktiskt förtjänar en chans att slåss om titeln…

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...