Conor McGregor: “Frankie Edgar borde ha mött mig”

✅ Conor McGregor erbjöd sig att hoppa in på UFC 222 ✅ Skickar ett meddelande till Frankie Edgar - efter knockoutförlusten

I den delade huvudmatchen under nattens UFC 222 fick vi se den forne lättviktsmästaren Frankie Edgar bli avslutad för första gången i sin professionella MMA-karriär. Det var i ett framemotsett toppmöte i fjädervikt som han tog sig an obesegrade Brian Ortega – och blev knockad i den första ronden.


RELATERAT: HERREGUD! Brian Ortega avslutar Frankie Edgar i första ronden!


Edgar skulle egentligen ha utmanat fjäderviktsmästaren Max Holloway i galans huvudmatch, innan Holloway tvingades dra sig ur på grund av en skada. Ortega bokades då in som ersättare – men “T-City” var inte den enda som erbjöd sig att hoppa in.

“Kärlek och respekt”

Den nuvarande lättviktsmästaren – superstjärnan Conor McGregor – var nämligen själv intresserad av att möta Edgar på galan. När “The Notorious” föreslog saken till UFC hade organisationen dock redan bokat Edgar vs. Ortega. Irländaren var dessutom inte redo att ta sig ner till fjädervikt, vilket – i kombination med den korta varslen – gjorde den föreslagna matchningen ologisk enligt vd:n Dana White.


RELATERAT: Conor McGregors otippade avslöjande – var redo att hoppa in på UFC 222


Efter nattens match mellan Edgar och Ortega gick McGregor ut med ett inlägg på twitter, där han beklagade sig över att han inte blev den som fick möta “The Answer”.

“Frankie’s career deserved for that to be against me tonight. Respect Frankie. Love and respect always! A true fighters fighter,” skrev McGregor.

Borde UFC ha bokat Conor McGregor vs. Frankie Edgar – eller var Brian Ortega rätt val av ersättare?

Kategorier
Conor McGregorSenaste NyttUFC 222

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...