Conor McGregor och Dana White - Foto: Brian Fluharty/Adam Nagy USA Today Sports

Medan du sov: Conor McGregor till Dana White: “Boka fighten”

"Vi ger pengarna till välgörenhet"

Ett möte mellan forne dubbelmästaren Conor McGregor och Frankie Edgar verkar allt närmare verklighet. Edgar, vars födelsedag var den 16:e oktober, fick ett meddelande från McGregor.

På sociala medier önskar “The Notorious” Edgar en trevlig födelsedag – och följer upp med “vi ses i december”.

Något senare svarar McGregor åter på ett Edgar-inlägg där han även taggar UFC-bossen Dana White. McGregor skrev då att han vill att White ska boka in fighten mot Edgar, samt att han vill ge bort hela sin lön till välgörenhet.

UFC 245: Usman vs. Covington går av stapeln den 14:e december och är förmodligen den galan som McGregor menar att han vill möta Edgar på.

“The Answer” har tidigare meddelat att han är på väg ned till bantamvikt, men alltid varit öppen för ett möte med McGregor – oavsett viktklass.

Maycee Barber tror hon kan ta över två viktklasser

Det har ploppat upp många unga stjärnor i UFC under de senaste två åren, där nyblivne mästaren Israel Adesanya har ledningen.

Men på damsidan finns det också en motiverad yngling som är riktigt rapp i käften – nämligen Maycee Barber. Den obesegrade Barber har vunnit sju raka matcher och bland annat försökt få till match med Paige VanZant.

I helgen tar “The Future” sig an Gillian Anderson – men har redan ställt in siktet på två bälten. I en intervju berättar hon att hon ser sig själv gå segrande ur en strid med både Valentina Shevchenko och Weili Zhang.

För närvarande håller Barber till i flugviktsdivisionen där hon alltså tar sig an Anderson på huvudkortet i Boston.

Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: stefa[email protected]

Svara