Conor McGregor försatt på fri fot: “Förnekar starkt”

✔ Greps på lyxsemestern ✔ Varningen: "Kommer inte att vara ett mål"

Under lördagen fick vi reda på att Conor McGregor gripits under sin semester på lyxön Korsika utanför Frankrike.

LÄS MER: McGregor i ny jätteskandal – gripen utomlands!


UFC-världsstjärnan arresterades efter att ha anmälts den 10 september. Åklagaren meddelar att anmälan gör gällande att irländaren ska ha gjort sig skyldig till sexuella trakasserier och blottning.

McGregors juridiska ombud meddelade senare under lördagen att irländaren frisläppts efter polisförhör, och att han förnekar alla anklagelser.

– Conor McGregor förnekar starkt alla anklagelser om felaktigt uppförande. Han har förhörts och släppts fri, heter det i uttalandet.

McGregors agent, Audie Attar, är minst sagt upprörd över anklagelserna. Nu riktar han en varning till de han menar “försöker tjäna pengar” på hans klient.

– Jag är rasande, och jag varnar alla klart och tydligt: Conor McGregor är inte, och kommer inte att vara ett mål för de som vill skapa rubriker eller tjäna pengar på honom, säger Attar.

LÄS MER: Här är Conor McGregors 5 största skandaler

Conor McGregor dömd för flera tidigare brott

“The Notorious” har inte satt sin fot i oktagonen sedan han gjorde comeback mot Donald “Cowboy” Cerrone på UFC 246 i januari. Den matchen vann irländaren via knockout efter 40 sekunder.

Därefter gick irländaren officiellt i pension för andra gången – men har flera gånger hintat om en ännu en återkomst till buren.

Det här är långt ifrån första gången McGregor hamnat i blåsväder. Den skandalomsusade stjärnan är tidigare dömd för brott som misshandel och skadegörelse.

LÄS OCKSÅ: Khamzat Chimaev flög till Irland för att slå McGregor – stoppades av polis

32-åringen har dessutom misstänkts för en rad andra förseelser – däribland olika fall av sexualbrott.

Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara