Conor McGregor: “Fuck the UFC”

“The Notorious” Conor McGregor gick hårt ut mot allt och alla inför – och under – kvällens PPV-sända intervju.

“Fuck the UFC. Fuck Floyd. Fuck boxing. Fuck the WWE. Fuck Hollywood. And fuck you too pay me.”

Det skrev UFC:s lättviktsmästare Conor McGregor (21-3) nyligen på Instagram, när han var på väg till den pay-per-view-sända intervjun med Ariel Helwani i Manchester, England.

An experience with Conor McGregor ägde rum i ett fyllt EventCity med 5000 personer i publiken. När det hela började fortsatte irländaren att kasta kängor åt alla håll.

Här kommer en liten sammanfattning från Twitter:

Om Nate Diaz:

“Nate’s a fucking bitch. I had the biggest respect for him and still do but when he spoke to Floyd he was Floyd’s bitch that night.”

Om Floyd Mayweather:

Om Hollywood:

Om Georges St-Pierre och MMAAA:

Om Anderson Silva:

 

Vad ska man säga?

 

Omslagsbild: Daniel Patinkin

Kategorier
Conor McGregorNyheterRekommenderatSenaste NyttZ-Klistrad artikel

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah
17 Kommentarer
 • Jens
  29 January 2017 at 02:06

  Ok

 • Morgall
  29 January 2017 at 02:25

  Conor vägrar försvara sitt bälte. Så enkelt är det

 • Picknickname
  29 January 2017 at 02:59

  Känns som att han vill leva på hypen och dra nytta av den så länge det går. Tyvärr verkar det innebära att han inte är så het på att riskera stryk i några titelförsvar!? Som dom säger är man ju dock ingen riktig mästare förens man försvarat sin titel minst en gång… ? Och för den delen, Fuck Conor McGregor!

  • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
   29 January 2017 at 08:54

   Vem bryr sig om att försvara ett bälte när man kan ta nya bälten och sen om man vill gå tillbaka och försvara bältet man redan har? Sen vem säger att man måste försvara sitt bälte direkt? Vem säger att man inte kan anta större, farligare och intressantare utmaningar under tiden som man väntar med att försvara sitt bälte? Det är vad Conor gör! För att Conor ska möta Khabib tex och knocka honom då borde Khabib om han nu på något mirakulöst sätt skulle vinna över Tony (Vilket jag inte ser hända) då borde Khabib försöka använda sina ryska kontakter och få Putin och Tjetjeniens president att ropa Conors namn. Då blir det massivt och stort! But the numbers better be right!

   • Morgall
    29 January 2017 at 09:45

    Just det du förespråkar skadar och till slut tar slut på sporten folk älskar. Du förstår inte det än.

    • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
     29 January 2017 at 11:17

     Va?????? Tala tydligt eller va tyst

     • Morgall
      29 January 2017 at 12:04

      Håll dig till fotboll. Du har minimal kunskap.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
      29 January 2017 at 12:06

      Ok vi säger så

  • Yoho
   29 January 2017 at 01:01

   Fuck McGregor! Girig jävla fegis.

   • sepenoob
    29 January 2017 at 07:44

    Fegis som tagit alla matcher han erbjudits. Mendes som är grym brottare fast han inte tränat brottning på hela campet, Diaz som är grym boxare fast han förberett sig för RDA. Conor är nog den sista man kan kalla fegis när det gäller att ta matcher. Vad är Jon Jones då?

    • Yoho
     29 January 2017 at 10:08

     Jag överdrev lite. :) Men sjukt irriterande att han ska fly undan titelförsvar.
     Ja, Jones har ju duckat massa fighter förut, det var jävlit dåligt det också.

     • sepenoob
      29 January 2017 at 10:36

      Ja det är lite tråkigt men samtidigt så kan jag inte klandra honom så som dom nya ägarna behandlar honom. Vill dom att han ska återvända till UFC alls så borde dom ta sig ett snack med honom snarast.

  • sepenoob
   29 January 2017 at 07:42

   Dom som inte gillar den som är mästare säger så. Har man vunnit bältet så är man den riktiga mästaren.

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
  29 January 2017 at 08:50

  Kung! Vår tids och den moderna versionen av Muhammed Ali…… Finns inget mer att säga! Han vet sitt värde och utnyttjar den till max mot “stormakterna” så ska det vara!

  #FuckThemAll

 • atnek
  29 January 2017 at 10:25

  UFC har handskats väldigt konstigt med Conor och nu får dom betala. Han är deras enda fighter med stjärnstatus fortfarande. Dom hoppades på Ronda och det gick ju sådär. Brock? Naaah, inte en gång till.
  Och när man kickar någon för att dom missar 1 presskonferens, efter att dom åkt jorden runt och redan gjort en drös, och sedan tycker det är helt ok att Ronda inte gör EN ENDA pressträff är fucked up. Snacka om att skjuta sig själv i foten nu när vi sitter med facit.
  Nej, dom nya ägarna är så desperata på att tjäna in dom där 4 miljarderna så snabbt som möjligt att skygglapparna har åkt på och nu efter Ronda så börjar dom tappa greppet om “arslet” och det börjar likna en hal väg ute på vischan.

  • sepenoob
   29 January 2017 at 07:46

   Håller med om allt du skrivit. Nu får dom nya ägarna ta och bjuda in Conor och visa lite uppskattning. Conor själv drog in mer PPV i år än totalen dom 2-3 åren innan.

  Svara


  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...