Conor McGregor reagerar på Fury vs Wilder III – och pikar Dustin Poirier!

✔ Tar tillfället att kasta en känga åt sin UFC-kollega! ✔ "Båda krigare, båda vinnare"

Enligt kommentarer på Twitter verkar det som att UFC-stjärnan Conor McGregor uppskattade avslutet till trilogin mellan tungviktsboxarna Tyson Fury och Deontay Wilder i lördags.

Han tog förstås även tillfället att rikta en pik mot rivalen Dustin Poirier, som besegrat honom två gånger i år. Trots den definitiva förlusten på UFC 264, där McGregor bröt benet i första ronden, har atleten inte kunnat acceptera nederlaget.

Den forna dubbelmästaren hyllade matchen mellan Fury och Wilder för dess “hederliga” och “definitiva” avslut – som inte lämnade någon tvivel alls om vem den bästa atleten var.

Efter 10 ronders krigande och spännande stunder för bägge parter avslutade Fury matchen med en knockout. “The Gypsy King” Fury behöll således sina tungviktstitlar från WBC samt The Ring.

McGregor kommenterade på Twitter:

– Fantastisk match, det där, skriver McGregor. Båda krigare, båda vinnare. Svårt att inte vara imponerad med Deontay där. Mot den mycket större mannen och han fick det nästan gjort. Fantastisk match. 40 lbs skillnad i vikt är MYCKET. Bra jobbat från båda män där, väldigt trevliga matcher som de haft tillsammans. Respekt.

 


HETAST JUST NU


Rivaliteten mellan Conor McGregor och Dustin Poirier är långt ifrån över

Trilogimatchen mot Poirier på UFC 264 stoppades som bekant av läkaren efter att McGregor brutit benet och inte kunnat fortsätta. Irländaren är än idag upprörd över matchens avslut och hoppas på en fjärde match mot Poirier inom snar framtid.

Foto av Stacy Revere/Getty

Just nu återhämtar sig McGregor dock från benbrottet och det finns inget klart datum för när han kan tänkas återvända till oktogonen. Poirier däremot har en match inbokad på UFC 269 mot rådande lättviktsmästare Charles Oliveira den 11:e december.

Många fans av “The Diamond” Poirier har dubbat honom till den “okrönta lättviktskungen”, särskilt efter vinsterna mot McGregor, och oddsen verkar hålla med om detta. I dagsläget ligger oddsen på 1.60 för Poirier och 2.30 för Oliveira. Hur det faktiskt blir återstår förstås att se i slutet av året!

McGregor var givetvis tvungen att använda Fury vs Wilder-matchen som en ursäkt för att leverera en passiv-aggressiv kommentar kring rivalen Poirier.

– Deras nivåer är unika men väldigt nära, fortsätter McGregor. En fantastisk tungviktstrilogi var det där. Jag älskar när det avslutas på riktigt och båda presterar hederligt. Inte snubben i ringen som låtsas fira efter en osannolik olycka etc etc ni vet (vad det handlar om). Må Gud välsigna de riktiga (personerna) i denna värld.

 

Blir det en fjärde match mot Dustin Poirier för Conor McGregor?

 UFC 269

SPELTIPSODDSSPELBOLAG
Charles Oliveira2.30
Dustin Poirier1.60
Odds kan ändras.18+ år – Regler & villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade.
Spelar du för mycket? Besök
stödlinjen
eller ring dem på 020-81 91 00.


📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Conor McGregorDeontay WilderSenaste NyttTyson Fury

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...