Conor McGregor reagerar på Fury vs Wilder III – och pikar Dustin Poirier!

✔ Tar tillfället att kasta en känga åt sin UFC-kollega! ✔ "Båda krigare, båda vinnare"

Enligt kommentarer på Twitter verkar det som att UFC-stjärnan Conor McGregor uppskattade avslutet till trilogin mellan tungviktsboxarna Tyson Fury och Deontay Wilder i lördags.

UFC Fight Night: Holm vs. Vieira

Holly Holm - 1.45
Ketlen Vieira - 2.90
Bethard

Han tog förstås även tillfället att rikta en pik mot rivalen Dustin Poirier, som besegrat honom två gånger i år. Trots den definitiva förlusten på UFC 264, där McGregor bröt benet i första ronden, har atleten inte kunnat acceptera nederlaget.

Den forna dubbelmästaren hyllade matchen mellan Fury och Wilder för dess “hederliga” och “definitiva” avslut – som inte lämnade någon tvivel alls om vem den bästa atleten var.

Efter 10 ronders krigande och spännande stunder för bägge parter avslutade Fury matchen med en knockout. “The Gypsy King” Fury behöll således sina tungviktstitlar från WBC samt The Ring.

McGregor kommenterade på Twitter:

– Fantastisk match, det där, skriver McGregor. Båda krigare, båda vinnare. Svårt att inte vara imponerad med Deontay där. Mot den mycket större mannen och han fick det nästan gjort. Fantastisk match. 40 lbs skillnad i vikt är MYCKET. Bra jobbat från båda män där, väldigt trevliga matcher som de haft tillsammans. Respekt.

 


HETAST JUST NU


Rivaliteten mellan Conor McGregor och Dustin Poirier är långt ifrån över

Trilogimatchen mot Poirier på UFC 264 stoppades som bekant av läkaren efter att McGregor brutit benet och inte kunnat fortsätta. Irländaren är än idag upprörd över matchens avslut och hoppas på en fjärde match mot Poirier inom snar framtid.

Foto av Stacy Revere/Getty

Just nu återhämtar sig McGregor dock från benbrottet och det finns inget klart datum för när han kan tänkas återvända till oktogonen. Poirier däremot har en match inbokad på UFC 269 mot rådande lättviktsmästare Charles Oliveira den 11:e december.

Många fans av “The Diamond” Poirier har dubbat honom till den “okrönta lättviktskungen”, särskilt efter vinsterna mot McGregor, och oddsen verkar hålla med om detta. I dagsläget ligger oddsen på 1.60 för Poirier och 2.30 för Oliveira. Hur det faktiskt blir återstår förstås att se i slutet av året!

McGregor var givetvis tvungen att använda Fury vs Wilder-matchen som en ursäkt för att leverera en passiv-aggressiv kommentar kring rivalen Poirier.

– Deras nivåer är unika men väldigt nära, fortsätter McGregor. En fantastisk tungviktstrilogi var det där. Jag älskar när det avslutas på riktigt och båda presterar hederligt. Inte snubben i ringen som låtsas fira efter en osannolik olycka etc etc ni vet (vad det handlar om). Må Gud välsigna de riktiga (personerna) i denna värld.

 

Blir det en fjärde match mot Dustin Poirier för Conor McGregor?

 UFC 269

SPELTIPSODDSSPELBOLAG
Charles Oliveira2.30
Dustin Poirier1.60
Odds kan ändras.18+ år – Regler & villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade.
Spelar du för mycket? Besök
stödlinjen
eller ring dem på 020-81 91 00.


Boxning - WBC ‘Interim’ Super Middleweight title | 12 rounds | Phoenix, Arizona

David Benavidez - 1.06
David Lemieux - 9.50
Bet365

Helgen bjuder på UFC Vegas 55 och boxning!

Holly Holm är storfavoriten inför helgens spännande drabbning med topprankade Ketlen Vieira  1.41 i odds kontra Vieiras 2.90. Lyckas brasilianskan skrälla i helgen blir det alltså en stor utbetalning för hennes fans!

Tar vi en titt på boxningsvärlden blir det minst lika grymma odds när obesegrade David Benavidez möter underdog David Lemieux. Den erfarne Lemieux ges inte en stor chans att vinna, åtminstone om man tittar på oddsen: 9.05 jämfört med 1.06 för vassa Benavidez.

Vilka ryggar du inför helgens stora matcher?

18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se

Bethard

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Conor McGregorDeontay WilderSenaste NyttTyson Fury

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 55Holly Holm vs Ketlen Vieira


Söndag | 00:00 | UFC
1.44 - 2.87
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5512
Holly Holm vs Ketlen Vieira1.442.87
Santiago Ponzinibbio vs Michel Pereira2.001.80
Dusko Todorovic vs Chidi Njokuani2.701.50
Jailton Almeida vs Parker Porter1.126.50
Eryk Anders vs Park Jun-yong2.751.47
Joseph Holmes vs Alen Amedovski1.502.70
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC Vegas 55

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Holly Holm via domslut2.00
Holly Holm via KO/TKO/SUB4.33
Michel Pereira via KO/TKO/SUB4.00
Santiago Ponzinibbio via KO/TKO/SUB4.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...