Conor McGregor ger uppdatering om benbrottet och UFC-comebacken!

✔ "Jag bryr mig fan inte" ✔ Kan "The Notorious" återvända i lika bra form som förut?

UFC-superstjärnan Conor McGregor kommer troligtvis inte att göra sin efterlängtade comeback i år.

Fotbollsmatch - UEFA - 25 sep 20:45

Danmark - Frankrike
3.35 - 2.15
18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

“The Notorious” McGregor återhämtar sig fortfarande från benbrottet han ådrog sig i trilogimatchen mot den bittra rivalen Dustin Poirier på UFC 264 i fjol. Irländaren har nu förlorat två raka matcher mot “The Diamond” Poirier och hans framtid i UFC ser oklar ut. Själv har McGregor lovat att återvända för en titelmatch senare i år, i antingen lättvikt eller weltervikt, men hans senaste uppdatering om benet bådar inte väl för en eventuell comeback.

– Jag kan inte sparka till min bästa förmåga än, skrev McGregor på Instagram. Men jag är medveten om var jag behöver ligga. Att vara medveten om saker är halva striden i kampsport. Jag har förståelse för att jag trots allt (som har hänt) ligger flera nivåer över alla framtida motståndare på min radar. Med bred marginal. Redan nu. Och jag har även en stång av stål i ett av (benen). Det är som en piska. Och jag bryr mig fan inte.

– Låt mig berätta något för er: den första personen som jag slåss mot när jag är tillbaka kommer att bli sparkad runt buren. Ni är alla skräp. Ni kanske har någon halvdan spark i er vapenarsenal, men den är inte lika snabb eller kraftfull som den skulle kunna vara, och ni har inte längden eller kontrollen! Gud välsigne er, mina kampsports- och fightälskare. Ni måste betala hyra varje dag. Varje dag är en skoldag (för er).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)


Tidigare har både UFC-chefen Dana White och McGregor själv förutspått en comeback till sommaren, men utifrån McGregors Instagram-inlägg verkar det inte som att “The Notorious” kommer att kunna göra sin retur till buren i år. Detta trots att hans coach John Kavanaugh tidigare sagt att McGregor är helt igång med MMA-träningen igen.

– Jag vet inte om ni kan se dessa skråmor och märken på min panna, sade Kavanagh till The Mac Life. [McGregor] överraskade mig. Han greppade tag i min nacke och jag behövde överleva ett par ronder med denna (900 kilos)-gorilla.

– Vi hade ett fantastiskt grapplingspass, fortsatte Kavanagh. Jag tror att detta bokstavligen är första gången som vi tränar grappling tillsammans sedan träningen inför [McGregors] senaste match, så det har gått ett bra tag nu. Han är tillbaka och hälsosam, så han kan nu träna alla aspekter av MMA igen. I slutet av passet sa han att det bara var “dag ett”. Jag svarade, “Nej, det var den hundratusende dagen”. Vi har haft lite av en paus, men det är inte första gången som vi gör detta.


HETAST JUST NU


 

Danmark vs Frankrike

 

3.35 – 2.15

 

25 September | 20:45 | UEFA Nations League


 

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Svara

Redaktionstipset – BELLATOR

Sept. 23: BELLATOR

BELLATORODDSSPELBOLAG
Melvin Manhoef6.75
Karl Albrektson via KO2.00
Benson Henderson1.52
Mads Burnell1.24
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00. [comeontracker]
Omröstning

Vem vill du se Khamzat Chimaev möta härnäst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...