Conor McGregor gör en helomvändning – hyllar Khabibs pappa

✔ MMA-världen sörjer Abdulmanap Nurmagomedov ✔ McGregor ifrågasatte Abdulmanaps sjukdom

Conor McGregor och Khabib Nurmagomedov har haft en lång och infekterad rivalitet men det har lagts åt sidan efter de tragiska nyheterna om Khabibs pappa Abdulmanap Nurmagomedov

Abdulmanap sörjs av ett stort antal fighters, tränare och MMA-profiler som väljer att hylla honom på sociala medier. Även McGregor valde att hedra Abdulmanap, vars inflytande har varit avgörande för flera toppfighters.

 – En förlust av en far, en tränare och en hängiven supporter av sporten, skrev McGregor. Kondoleanser och må du vila i frid, Abdulmanap Nurmagomedov.

Vad sa Conor McGregor om Khabibs pappa?

Den bittra rivaliteten mellan McGregor och Khabib har kommit att involvera Khabibs pappa.

För två veckor sedan hånades McGregor av Khabibs kusin Abubakar Nurmagomedov med en mindre smickrande bild där Khabib ströp honom.

Bilden, som också nämnde coronaviruset, fick McGregor att reagera starkt. “The Notorious” ifrågasatte bland annat om Abdulmanaps sjukdom verkligen var på riktigt.

– Jag förstod att allt om Abdulmanap bara var en mörkläggning, kommenterade McGregor. En mörkläggning för att dölja bristen på aktivitet, för att kunna dra sig ur matcher och springa iväg. Lycka till men kom ihåg: Allah ser allt!

Kommentaren är i sin tur en vändning från McGregors första meddelande när nyheterna om Abdulmanap först kablades ut.

 – Jag ber för en återhämtning av Abdulmanap Nurmagomedov. Han är en man ansvarig för flera världsmästare i flera kampsporter. Han är sannerligen ett kampsports-geni. Jag blev väldigt ledsen över att höra dessa nyheter ikväll. Jag ber för Nurmagomedov-familjen i en stund som denna.

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Conor McGregorKhabib NurmagomedovSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...