Conor McGregor gripen och häktad i Florida

✅ Stjärnan ska ha gett sig på ett fan

Conor McGregor har hamnat i trubbel igen.

Enligt flera källor har UFC-stjärnan gripits och sitter nu anhållen i Miami, Florida. “The Notorious” misstänks för rån och skadegörelse och är häktad på Turner Guilford Knight Correctional Center, där borgen är satt på 12 500 dollar (ca. 117 000 kronor).

Det var vid Fountainebleu Hotel runt 05.20 på måndagsmorgonen lokal tid som ett engelskt fan vid namn Ahmed Abdirzak försökte fota McGregor med sin mobiltelefon. Enligt anmälan ska McGregor då ha slagit mobiltelefonen ur handen på Abdirzak, stampat på den upprepade gånger så att den gick sönder och sedan tagit den med sig och lämnat platsen.

Händelsen fångades på video av övervakningskameror, skriver Miami Herald som var först med nyheten.

Enligt anmälan var telefonen värd 1000 dollar (ca. 9400 kronor). Polisrapporten kan läsas här.

Grova misstankar mot Conor McGregor

McGregor misstänks för grova brott. Den ena brottsmisstanken rubriceras som strong-armed robbery, en så kallad “felony” av andra graden. Den andra misstanken avser skadegörelse, vilket är tredje gradens felony.

Enligt flera källor hade McGregor precis slutfört den samhällstjänst han dömdes att utföra efter den ökända bussattacken. Han var alltså bara en fri man i någon dag innan han nu återigen hamnade i klistret

Detta är bara en av flera skandaler som UFC-stjärnan varit inblandad i på sistone. Nu har han återigen en rättslig situation som lär hindra honom från att fightas den närmsta tiden.


RELATERAT: Conor McGregor får böta halv miljon – stängs av


 

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara