VIDEO: Conor McGregor hamnar i bråk och kastar drink på MTV-galan!

✔ McGregor går loss på kändisgalan - försöker attackera musikartisten!

Conor McGregor är återigen i rampljuset av helt fel anledningar då han nyligen hamnade i ett bråk med musikartisten Machine Gun Kelly på MTV Video Music Awards.

MTV-galan gick av stapeln i söndags och gästades av mängder av kändisar från musik-, film- och sportbranschen. Enligt TMZ så uppstod ett bråk mellan McGregor och Kelly efter att UFC-stjärnan velat ta en bild.

Kelly ska ha gett McGregor nobben och situationen ska ha eskalerat efter att Kelly gett UFC-stjärnan en knuff. McGregor ska ha spillt sin drink och ett mindre tumult uppstod mellan dem. Andra rapporter menar att det var Kellys säkerhetsvakter som knuffade på McGregor som reagerade häftigt.

Oavsett vem som knuffade “The Notorious” så blev han förbannad och kastade återstoden av sin drink mot artisten och hans entourage.

Trots att han använder käpp och är skadad blev han blev tvungen att hållas tillbaka av säkerhetsvakter. McGregor håller fortfarande på att återhämta sig från den benskada han ådrog sig under UFC 264 i juli då han förlorade än en gång mot Dustin Poirier.

Flera människor fångade bråket mellan McGregor Machine Gun Kelly. Ta en titt på klippen här nedan.HETAST JUST NU


McGregor om Machine Gun Kelly: “Jag känner inte ens killen”

Efter bråket fick Conor McGregor chansen att förklara situationen. UFC-stjärnan hävdar att allt var ett missförstånd och att han inte alls försökte ta en bild. Det är i sådana fall oklart varför han reagerade på detta sätt.

 — Absolut ingenting, svarade McGregor på frågan om vad som hände. Jag dök precis upp och jag vet inte. Jag känner inte ens killen om jag ska vara ärlig. Bara rykten. Inget hände med mig. Jag slåss bara mot riktiga fighters. Människor som slåss på riktigt. Jag slåss verkligen inte med små vita Vanilla Ice-rappare. Jag känner inte ens killen. Jag vet ingenting om honom, förutom att han är med Megan Fox.

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...