Conor McGregor hånar Floyd Mayweathers beslut

Conor McGregor reagerar på Floyd Mayweathers senaste uttalanden.

Det var få som trodde att vi skulle få se Floyd Mayweather i buren men trots att boxningslegenden nu har givit ett klart besked så öppnar det upp möjligheten för hans före detta motståndare att kritisera honom.

Conor McGregor uttalar sig

Mayweather tog hem sin femtionde vinst då han i augusti knockade UFCs lättviktsmästare Conor McGregor och efteråt pensionerade sig som obesegrad.

Det började dock cirkulera rykten om att Mayweather kunde återvända till att tävla men denna gång i buren. Uppgifterna kom först från UFC-kommentatorn Joe Rogan och bekräftades sedan av organisationens president Dana White.

Idag kunde dock MMAnytt rapportera att Mayweather givit ett klart besked om en eventuell match i UFC och det fick en snabb reaktion från Mayweather före detta motståndare McGregor:

Har inte försvarat sina bälten

McGregor har den senaste tiden varit i hetluften men inte på grund av hans insatser som fighter. Än så länge har den irländska lättviktsmästaren inte försvarat sitt bälte men med största sannolikhet kommer ett titelförsvar vara hans nästa match.

Både McGregor och Mayweather har den senaste tiden blivit utmanade från alla håll. Den senaste i raden att utmana Mayweather är den regerande flugviktsmästaren Demetrious Johnson.

Relaterat:

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Mayweather vs. McGregorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]