Conor McGregor hånar Nate Diaz – under liveintervjun!

✔ Är "gamla McGregor" tillbaka?

Conor McGregor är på hugget och gav sig nyligen på rivalen Nate Diaz mitt under en intervju med ESPNs Ariel Helwani.

Det var Diaz första intervju på länge då han inte tävlat på över ett år. Han pratade bland annat om McGregors prestation mot Dustin Poirier under UFC 257. Poirier överraskade många då han blev första man att knocka “The Notorious” McGregor.

– [Conor McGregor] gick och mötte Dustin och fick in alla bra slag, han landade kombinationer, sade Diaz. Jag tycker att han pressade tempot för hårt, som om han hade vinsten klar… Han borde saktat ner… och det här hände för att [McGregor] inte vill vara där inne heller. Han blev ängslig inför avslutet eftersom han ville ut [från matchen].

McGregor var närvarande på sociala medier och tog sikte på Diaz i kommentarsfältet.

– Se upp vi har en tuffing i en racerbilstol har borta, skrev McGregor.

– Cool racerbilstol, brorsan, skrev han hånfullt.

I ett inlägg på sociala medier skrev McGregor att han inte tänker vara den “snälla killen” längre och han verkar köra hårt på den fronten.


MISSA INTE: 


UFC: Conor McGregor vs Nate Diaz 3?

Diaz är utan tvekan en av McGregors största rivaler. De har redan mötts två gånger och båda fighters har vunnit varsin match.

Det första mötet skedde under UFC 196 där Diaz hoppade in på kort notis för att ersätta Rafael dos Anjos. Vid det läget var McGregor obesegrad i UFC och Diaz chockade världen genom att vinna på submission i den andra ronden.

Returmötet skedde på UFC 202, i en betydligt jämnare match som gick alla fem ronder ut. Efter full tid tilldelades McGregor seger via majoritetsdomslut. Båda fighters har varit öppna för ett tredje och avgörande möte under de senare åren.

– Den tredje matchen finns alltid där, sade McGregor om att avsluta trilogin mot Diaz under presskonferensen efter UFC 247.

 

 

Vill du se ett tredje möte mellan McGregor och Diaz?

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Conor McGregorNate DiazSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...