Conor McGregor har ett meddelande – till Jake Paul!

✔ McGregor tar sikte på welterviktsbältet och Usman ✔ Hånar Jake Paul

Conor McGregor höll ett öga på helgens UFC 261 där bland annat Kamaru Usman försvarade sin titel mot Jorge Masvidal.

Trots att Usman bjöd på karriärens bästa prestation så fokuserade McGregor istället på att welterviktsmästaren “härmade” honom. Han tog till Twitter för att ta sikte på Usman och gjorde det klart att han siktar på att gå upp en viktklass när han är klar med lättviktsdivisionen.

 – Ge mig till slutet av året i [lättviktsklassen], skrev McGregor. Jag kommer ta bältet och sedan gå upp igen!

Usman svarade med att McGregor inte längre avslutar sina motståndare utan istället blir knockad själv. Det hände i McGregors sista match där han mötte Dustin Poirier och blev avslutad i andra ronden.

McGregor är dock övertygad att han klarar av att ta hem titeln även i welterviktsklassen, något som utan tvekan skulle göra honom till en av de främsta MMA-utövarna genom tiderna.

För att uppfylla sin profetia måste han dock vinna en sista match mot Poirier som är inplanerad att ta vid den 10 juni.


HETAST JUST NU


Conor McGregor dissar Jake Paul

I samma andetag som McGregor gick loss på Usman så passade han även på att slänga en känga åt Jake Paul. Den kontroversiella YouTube-stjärnan har varit kampsportsvärldens stora snackis sedan han avslutade den forne MMA-mästaren Ben Askren via TKO i första ronden.

Paul har varit öppen med att han vill möta “The Notorious” McGregor, men har inte fått någon vidare respons. McGregor adresserade Paul i ett meddelande på Twitter och gjorde det klart vad han anser om hans upptåg.

McGregor gjorde själv sin boxningsdebut i augusti 2017 då han förlorade mot boxningslegendaren Floyd Mayweather. Irländaren är därmed 0-1 i sin professionella boxningskarriär men har också 27 MMA-matcher i bagaget, samt två UFC-bälten i olika viktklasser.

McGregor verkar inte vara intresserad av att möta YouTube-stjärnan, men det finns väldigt många andra MMA-stjärnor som är villiga att dela ringen med honom. Speciellt efter det avslöjades hur mycket betalt Askren fick för sin match.

Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara