Conor McGregor svarar på fansens frågor – hyllar Khabib och Nate Diaz!

✔ McGregor kommenterar ärkerivalen Khabib

Ex-mästaren Conor McGregor hade nyligen en frågestund på Twitter och luftade bland annat sina känslor gällande Khabib Nurmagomedov, Nate Diaz och Tony Ferguson.

Den irländska superstjärnan håller just nu på att förbereda sig inför en comeback mot Dustin Poirier. Mötet är planerat att ta vid i januari 2021 och är en returmatch från deras första möte i september 2014.

McGregor vann då via TKO på under två minuter i första ronden. “The Notorious” McGregor säger att han kommer att försöka besegra Poirier både snabbare och bättre denna gång.

  – Jag siktar inte bara på att avsluta honom snabbare än sist, men jag kommer också att förbättra slagen jag gör det med. Poirier är en helsikes fighter, men jag är McGregor.


Relaterat:


Conor McGregor vs Dustin Poirier

Matchen mot Poirier kommer att markera McGregors retur till buren på närmare ett år, beroende på exakt när matchen bokas. Trots att McGregor siktade på att ha ett aktivt 2020 så kom han endast att köra en match, en blixtsnabb TKO-vinst över Donald Cerrone i början av året.

Enligt honom själv så är han på en bra plats i sitt liv och känner sig väldigt självsäker.

 – Jag är oändligt många gånger bättre igen, svarade McGregor gällande de förbättringar som gjorts sedan matchen mot Cerrone.

– Ibland måste vi gå till en plats i våra liv för att kunna komma till en bättre plats! Jag befinner mig på en mycket bra plats just nu och jag ser fram emot att tävla.

McGregor om Khabib och Ferguson

Fansen kom även att fråga vad McGregor tycker om lättviktsmästaren Khabib. McGregor och Khabib har haft en infekterad relation under flera år, men McGregor kom att hylla “The Eagle,” om än på ett tvetydigt sätt.

 – (Han är) en fenomenal grappler. Den bästa i vår sport just nu. Jag har dock svaret och de vet om det.

McGregor tog också upp topprankade Tony Ferguson när han blev tillfrågad vem han tycker är den mest underskattade UFC-fightern.

 – Tony Ferguson, svarade McGregor. Det förändras dock dagligen i dessa ihåliga och glömska affärssammanhang.

Även Nate Diaz fick sig en ros av McGregor. De gick två matcher mot varandra 2016 och är just nu 1-1. McGregor säger sig vara öppen för att avsluta trilogin.

 – (Han är en) utmärkt fighter! Trilogin kommer att ha episka proportioner när den väl går av stapeln. Nathan och hans fightingstil är aldrig långt ifrån mina tankar när jag tränar. När (trilogin) händer så kommer jag vara redo.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...