Conor McGregor hyllas av Ronda Rousey för sitt beteende efter UFC 264!

✔ En förvånad Ronda Rousey applåderar "The Notorious" tillvägagångssätt!

Conor “The Notorious” McGregor har fått utstå en hel del kritik för sitt beteende efter förlusten mot Dustin “The Diamond” Poirier på UFC 264 som ägde rum i helgen.

McGregor råkade ut för ett benbrott i den första ronden mot Poirier och kunde inte fortsätta matchen. Direkt efter att matchen blivit avblåst på grund av ett läkarstopp var McGregor rejält upptrissad och gapade för fullt i buren.

McGregor hade vid flera tillfällen inför matchen dragit in Poiriers fru i sitt trash talk och påstått att hon velat ha kontakt med honom via Instagram. Även efter förlusten fortsatte han att blanda in Jolie Poirier och skrek till “The Diamond” att hans fru är i hans privatmeddelanden.

Det var när Joe Rogan tog upp att Poirier nämnde att en av de sparkar som han blockerade var orsaken till att McGregor råkade ut för skadan som han ännu en gång tog det över gränsen.

– Han blockerade inget, ingen av mina sparkar blev blockade, skrek McGregor. Din fru är i mina privatmeddelanden. Hey baby, hör av dig efteråt så kan vi snacka! Vi kommer att vara på efterfesten. Din tursamma bitch, din lilla hora.


RELATERAT


Conor McGregor gratuleras av Ronda Rousey!

En som inte håller med den kritik McGregor har fått ta emot för sitt agerande efter nederlaget är Ronda Rousey.

Den forne UFC-mästaren tog till Twitter och höll med McGregors första uttalande efter matchen om att vi behöver en person som honom i UFC.

– Jag är förvånad över hur fort du började marknadsföra er nästa match efter ditt nederlag. Jag hade definitivt inte haft det i mina tankar att göra det. Alla andra fighters, UFC och media har tur som har dig!

 

Delar du Ronda Rouseys synsätt?

 

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Conor McGregorNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...