Conor McGregor: “I run boxing”

Ryktet om en potentiell boxningsmatch mellan Floyd Mayweather och Conor McGregor tar sig mer och mer uttryck som mer verkligt än påhittat. Om man ska tro på det Mayweather säger i ett av sina senaste uttalanden så är det inte ett rykte utan en match som mycket väl kan bli verklighet inom kort.

Det har snackats ett tag om en eventuell fight mellan boxningslegendaren Floyd Mayweather och UFC:s fjäderviktsmästare Conor McGregor. Enligt Mayweathers senaste uttalande, i samband med en intervju för Showtime Sports, så är matchen ifråga inte längre ett rykte utan mer att betrakta som något som mycket väl kan bli verklighet inom kort.

Detta uttalande fick McGregor att under lördagskvällen raskt greppa mobilen och dra iväg ett kortfattat och minst sagt uppmärksammat meddelande på Twitter.

McGregor har för övrigt redan tidigare byggt upp förväntningarna hos sina många fans inför hans eventuella match mot Mayweather via nätets sociala medier.

Mayweather å sin sida har klargjort ett par saker angående mötet med irländaren. Dels vill han ha ett niosiffrigt belopp i USD för besväret och dels vill han att det ska vara en boxningsmatch, ingen MMA-fight alltså. Detta på grund av uppenbara orsaker.

“Most fights that Conor McGregor won inside the octagon, he was a stand-up guy. I’m pretty sure it’s gonna be a tough fight for me.”

Vad säger ni läsare om detta? Tror ni att matchen kommer att bli verklighet? Kommer McGregor i så fall att ha en chans mot Mayweather?

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
BoxningConor McGregorFloyd MayweatherNyheterSenaste NyttZ-Klistrad artikel

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra comeback?

Loading ... Loading ...