Conor McGregor: “I run boxing”

Ryktet om en potentiell boxningsmatch mellan Floyd Mayweather och Conor McGregor tar sig mer och mer uttryck som mer verkligt än påhittat. Om man ska tro på det Mayweather säger i ett av sina senaste uttalanden så är det inte ett rykte utan en match som mycket väl kan bli verklighet inom kort.

Det har snackats ett tag om en eventuell fight mellan boxningslegendaren Floyd Mayweather och UFC:s fjäderviktsmästare Conor McGregor. Enligt Mayweathers senaste uttalande, i samband med en intervju för Showtime Sports, så är matchen ifråga inte längre ett rykte utan mer att betrakta som något som mycket väl kan bli verklighet inom kort.

Detta uttalande fick McGregor att under lördagskvällen raskt greppa mobilen och dra iväg ett kortfattat och minst sagt uppmärksammat meddelande på Twitter.

McGregor har för övrigt redan tidigare byggt upp förväntningarna hos sina många fans inför hans eventuella match mot Mayweather via nätets sociala medier.

Mayweather å sin sida har klargjort ett par saker angående mötet med irländaren. Dels vill han ha ett niosiffrigt belopp i USD för besväret och dels vill han att det ska vara en boxningsmatch, ingen MMA-fight alltså. Detta på grund av uppenbara orsaker.

“Most fights that Conor McGregor won inside the octagon, he was a stand-up guy. I’m pretty sure it’s gonna be a tough fight for me.”

Vad säger ni läsare om detta? Tror ni att matchen kommer att bli verklighet? Kommer McGregor i så fall att ha en chans mot Mayweather?

Kategorier
BoxningConor McGregorFloyd MayweatherNyheterSenaste NyttZ-Klistrad artikel

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
9 Kommentarer
 • MoneyMay
  15 May 2016 at 11:50

  Make it happen Conor !

 • p.MAX9999999
  15 May 2016 at 12:35

  FLASH: Conor valde att köpa stark tacosås till fredagsmyset. Han ska enligt uppgift ångra beslutet, då han i efterhand tyckte att det blev för starkt.

  • sepenoob
   15 May 2016 at 03:06

   Hoppas nyheten ploppar upp snart. Annars börjar jag undra om du far med osanning.

 • Timpppa
  15 May 2016 at 03:15

  Är han igång igen? :)

 • brorsan
  15 May 2016 at 03:57

  “I’m pretty sure it’s gonna be a tough fight for me”

  $$$ En sån lömsk jävel haha. Han måste verkligen ha ansträngt sig för att inte skratta när han gav det uttalandet. Höll säkert för munnen..

  • DonaldNorman
   16 May 2016 at 07:05

   Han fick se nates huvud efter matchen

   • brorsan
    16 May 2016 at 09:23

    Det säjer inte mycket tyvärr

 • Punchdrunk
  15 May 2016 at 04:20

  Minns hur Conor var i början av UFC-karriären. Fantastiskt framträdande i The MMA Hour bland annat. Han kändes crazy men på ett äkta sätt. Nu börjar det nästan lite väl mycket Circus och pajas-tendenser. Går inte att ta det på allvar, utan skämskuddeln åker numera fram ganska ofta.

 • Picknickname
  16 May 2016 at 12:45

  Han borde fokusera på att låta någon utmana om bältet istället för att snacka en massa orelevant skit. Eller släpp det! Sjukt less på Conors circus nu!!!

 • Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...