Conor McGregor-imitatör dömd till fängelse – för drogförsäljning!

✔ Hade falska affärskort med texten "McGregor Enterprises"

Imitation är ofta en form av smicker men det finns även betydligt ondare anledningar till det. En Conor McGregor-imitatör har dömts till fängelse i samband med narkotikarelaterade åtal, rapporterar The Irish Post.

Det gäller 34-årige Mark Nye från Surrey, England, som arresterades av polis i samband med ett trafikstopp. Han togs på bar gärning med hittills ospecificerade tunga droger i bilen samt två mobiler som innehöll underlag för drogförsäljning. När de först stoppades informerades polisen om att Nye kallades för “Conor” och hittade sedan affärskort med texten “McGregor Enterprises”.

Enligt uppgifter ska affärskorten dessutom ha påstått att “McGregor Enterprises” hade de bästa “leveranserna” i Surrey. Nye ska ha utgett sig för att vara UFC-stjärnan McGregor i samband med sin drogförsäljning för att skapa ett större namn för sig.

Nye drog utan tvekan åt sig uppmärksamhet men nu har denna Conor McGregor-imitatör dömts till tre års fängelse för drogförsäljning.


HETAST JUST NU


McGregor återvänder för revansch

Den riktiga McGregor kommer att återvända på UFC 264 den tionde juli för ett tredje och avgörande möte med rivalen Dustin Poirier. McGregor vann deras första möte i september 2014 via knockout i den första ronden. I returmatchen på UFC 257 i januari i år skrällde dock Poirier med en knockoutseger i den andra ronden.

McGregor har dessutom varit inblandad i ett par mindre kontroverser på sistone. Inför UFC 257 hade McGregor utlovat en donation på en halv miljon dollar till Poiriers välgörenhetsorganisation. Trots flera kontaktförsök från Poiriers om att upprätta struktur för donationen sida svarade inte McGregor. Poirier tog då till sociala medier för att öppet hänga ut McGregor – vilket resulterade i ett ordkrig online.

Dessutom har McGregor köpt puben där han ökänt slog till en äldre man för flera år sedan. Den irländska UFC-stjärnan valde sedan att porta mannen från baren på livstid.

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...