Conor McGregor imponerad av Max Holloway – intresserad av returmatch!

✔ Max Holloway överraskar McGregor - skejtar förbi utanför hans fönster under intervjun!

Conor “The Notorious” McGregor har meddelat att han är öppen för en framtida returmatch mot Max Holloway.

Holloway har tydliggjort både innan och efter sin senaste match på UFC Fight Island 7 att han är intresserad av att boka in ett returmöte mot McGregor.

“Blessed” Holloway imponerade stort i fighten mot Calvin Kattar och satte ett nytt UFC-rekord för antal träffade slag. Han lyckades träffa Kattar med 445 slag, vilket krossade hans tidigare rekord på 290 slag.

Matchen gick alla fem ronder ut och efteråt rådde det inga tvivel kring vem som vunnit. McGregor blev imponerad av Holloways seger och har i en intervju kommenterat insatsen.

– Jag tycker det var en stark presentation från Holloway. Han slogs mot en duktig stigande fighter i divisionen och gjorde mycket bra ifrån sig.

Under en tidigare intervju fångades McGregors uppmärksamhet av något utanför fönstret som ledde till ett uttalande gällande deras returmatch.

– Jag såg någon åka förbi på en skateboard och tänkte “Är det där Max Holloway?” Han hänger uppenbarligen fortfarande kvar här och det gör han med all rätt. “Blessed” är definitivt på min radar och någon jag kommer möta framöver.

– Jag skulle gladeligen möta honom igen och efter hans senaste presentation har han placerat sig i den positionen.


HETAST JUST NU


Conor McGregor vs. Max Holloway 2

McGregor är uppbokad för ett returmöte mot Dustin Poirier under helgens UFC 257.

Skulle en returmatch mot Holloway bli aktuell kommer det vara på andra villkor än deras första fight. Den tog plats i fjädervikt och McGregor säger att ifall de möts igen så blir det i lättviktsdivisionen.

– Holloway är en lång grabb, längre än mig – så han kan gå upp en viktklass. Han har bara fightats i lättvikt en gång tidigare, mot Poirier som lyckades överrumpla honom.

– Men mot andra lättviktare så vet man inte hur det skulle se ut. Något som är klart är att en returmatch blir i lättvikt.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Conor McGregorMax HollowayNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...