Ingen Khabib-rematch för Conor McGregor: “Kan han glömma”

✔ Utspelet: "Prostituerad"

Conor McGregor kan glömma en rematch mot Khabib Nurmagomedov. I alla fall om man ska tro Khabibs agent, Ali Abdelaziz.

LÄS MER: Khabib hånar McGregor – för första gången sen pensionen


McGregor, som föll mot “The Eagle” i deras ökända möteUFC 229, gick något förvånande i pension från sporten tidigare under månaden – ett besked som Abdelaziz inte ger särskilt mycket för.

– Han vill bara ha uppmärksamhet som en prostituerad. Men UFC stannar inte upp utan Conor, och inte vi heller. Han kan glömma att  möta Khabib igen. Jag tror inte att Khabib kommer att möta honom, säger agenten i en nylig intervju med TMZ.

conor mcgregor pension ali abdelaziz khabib nurmagomedov ufc mma

Från vänster: Conor McGregor, Khabib Nurmagomedov och den senares kontroversielle manager, Ali Abdelaziz. Foto: USA Today Sports

“Han borde möta Conor McGregor”

Abdelaziz har i stället ett annat namn för McGregor – nämligen Tony Ferguson, som nyligen förlorade matchen om interimbältet i lättvikt mot Justin Gaethje.

LÄS OCKSÅ: Khabib-agentens attack mot Conor McGregor

– Jag skulle vilja se honom möta Tony Ferguson. Det är en bra fight, som många vill se. De har en historia, och jag tycker de borde fightas om vem som är topputmanaren i divisionen, menar Abdelaziz.

Abdelaziz, som förutom Khabib hanterar fighters som Gaethje och Henry Cejudo, lade nyligen till en av våra största svenska talanger till listan av sina klienter.

Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara