Conor McGregor söks av polis – efter kaoset i Brooklyn (uppdaterad)

JUST NU: Conor McGregor söks av polis!

Nyligen stormade den irländske superstjärnan Conor McGregor in helt oanmält under mediadagen inför helgens UFC 223 i Brooklyn, New York. McGregor var tillsammans med sitt entourage på jakt efter Khabib Nurmagomedov och gick loss totalt bakom kulisserna.


RELATERAT:


Gänget slängde runt och välte flera objekt innan de gick till attack mot bussen där Nurmagomedov satt med sitt team. Som en följd fick bussen krossade rutor vilket bland annat resulterade i att Michael Chiesa skar upp sin panna och att en UFC-medarbetare skadade sina knogar.

Kort efter att kaoset fick MMAnytts Jim Edwards, som befinner sig på plats i Brooklyn, ett tips från en källa som befann sig i den attackerade bussen. Källan var där när UFC-bossen Dana White kom tillbaka till arenan och sa att McGregor blivit gripen.

Dana White har därefter sagt att polisen är på jakt efter McGregor.

Uppdatering: Trots Whites uttalande finns det nu motstridiga rapporter kring huruvida NYPD är på väg att gripa McGregor eller ej. Det står dock klart att polisen utreder händelsen och söker McGregor för ett förhör.

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Conor McGregorJust nuSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.
UFC ODDS
UFC Fight Night 20012
Jack Hermansson vs Sean Strickland2.801.45
Alexis Davis vs Julija Stoliarenko1.502.70
Sam Alvey vs Phil Hawes3.751.28
Chidi Njokuani vs Marc-André Barriault2.101.72
Hakeem Dawodu vs Michael Trizano1.572.50
Shavkat Rakhmonov vs Carlston Harris1.363.25
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...