Från vänster: Conor McGregor, Dana White och Jorge Masvidal.

Anledningen – därför vill Dana White INTE se McGregor möta Masvidal

✅ Utspelet: "Vill inte hamna i fängelse ..."

Welterviktaren Jorge Masvidal är en av UFC:s hetaste stjärnor just nu, och kommer att ta sig an den lika hete Nate Diaz i huvudmatchen på den kommande storgalan UFC 244 i New York.

Läs också: Jorge Masvidals hot – mot UFC-bossen

Masvidal har också försökt få till en match med stjärnan Conor McGregor, men enligt honom själv vill UFC-presidenten Dana White inte se en sådan match.

Anledningen? White ska vara orolig för att Masvidal skulle kunna seriöst skada – eller rentav döda – irländaren.

– Presidenten (Dana White, reds. anm.) ansåg att den matchen inte skulle vara bra, eftersom de inte vill att jag ska anklagas för mord. De tänker inte tillåta att det sker. Jag vill inte hamna i fängelse för att ha dödat någon, det är det sista jag vill. Jag är här för att tävla och slå ner folk, säger Masvidal till ESPN.

Har tävlat i weltervikt förut

White har tidigare sagt att han inte vill se Masvidal vs. McGregor, men då handlade det om att han helt enkelt ansåg kubanen vara för stor för irländaren.

McGregor har tidigare tävlat i welterviktsklassen, men bara i två matcher mot just Nate Diaz. Irländaren förlorade det första mötet via submission, för att sedan vinna returmötet via domslut efter fem tuffa ronder.

Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...