Foto: Mark J. Rebilas-USA Today Sports

Medan du sov: Mästaren skadad – McGregor föreslås för titelfight

✅ Möjligheterna fortsätter samlas på hög för superstjärnan

Under natten kom uppgifter om att welterviktsmästaren Kamaru Usman är skadad. Mästaren var på plats i Las Vegas för att se superstjärnan Conor McGregors återkomst till buren på UFC 246: McGregor vs. Cowboy.

McGregor körde fullständigt över veteranen Donald Cerrone – då han tog hem en TKO-seger efter mindre än en minut.

I och med skadan på Usman har röster börjat höjas för att en interim-titel ska införas, och man önskar att se “The Notorious” möta BMF-mästaren Jorge Masvidal om denna titel.

Det är i skrivande stund oklart vilken skada Usman har ådragit sig och hur länge han kommer att vara borta. “The Nigerian Nightmare” försvarade sin titel för mindre än en månad sedan mot antagonisten Colby Covington.

Usman avslutade Covington via TKO i femte ronden och Covington drabbades av en käkfraktur under matchen. Skadan visade sig dock inte vara så allvarlig som man först befarade.

Varken mästaren eller UFC har bekräftat Usmans skada. McGregor har nu ett otroligt urval av matcher härnäst. Förutom en match med Masvidal, har även Floyd Mayweather utmanat superstjärnan.

UFC-bossen Dana White har även berättat att han vill se ett returmöte mot Khabib Nurmagomedov härnäst.

Hoger Salih gör proffsdebut på Fight Club Rush 6

Ännu en proffsmatch är officiell för Fight Club Rush 6 den 29:e februari. Denna gång är det forne landslagsatleten Hoger Salih som gör sin proffsdebut mot Ali Taleb.

Salih tränar till vardags på Kampsportstadion tillsammans med forne UFC-fightern Rostem Akman. Taleb gjorde sin proffsdebut förra året på Fight Club Rush i ett riktigt underhållande krig mot Shoeb Karar. Redline-fightern tog hem segern via doktorstopp.

Shoeb Karar vs. Ali Taleb – Foto: Stefan Romare / MMAnytt

Preliminärt matchkort för Fight Club Rush 6

  • Fjädervikt: Tobias Harila vs. Fernando Flores – Bad Boy of Sweden-titel på spel
  • Catchvikt: Ali Taleb vs. Hoger Salih
  • Catchvikt: Amir Malekpour vs. Ilaz Zabeli
  • Weltervikt (A-klass): Theodor Berggren vs. Rahmads Stromanis
  • Lättvikt: (A-klass) Alexander Lööf vs. Eladio Bravo
  • Lättvikt (A-klass): Daniyal Shamkhalov vs. Tobias Söderberg

Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara